Κιμ Καρντάσιαν: "Προσευχόμαστε για την Αρμενία"

Κιμ Καρντάσιαν
Κιμ Καρντάσιαν CHARLES SYKES/INVISION/AP

Η δημοφιλής σταρ προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Twitter, με την οποία, αναφερόμενη στις εντάσεις στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, έγραψε ότι "προσεύχεται για τους γενναίους άνδρες και τις γυναίκες που ρισκάρουν τις ζωές τους".

Θέση σχετικά με τις συγκρούσεις Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν στην περιοχή του Ναγκόρνο Καραμπάχ πήρε η Αρμενικής καταγωγής Κιμ Καρντάσιαν.

Η δημοφιλής σταρ προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Twitter, με την οποία, αναφερόμενη στις σφοδρές εντάσεις στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, έγραψε ότι "προσεύχεται για τους γενναίους άνδρες και τις γυναίκες που ρισκάρουν τις ζωές τους για να προστατεύσουν το Αρτσάχ και την Αρμενία".

Η Κιμ Καρντάσιαν, κόρη Αμερικανοαρμένιου τρίτης γενιάς, παίρνει σαφή θέση υπέρ των Αρμενίων, όπως είναι φυσικό, ενώ αναφέρεται στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, ως Αρτσάχ, δηλαδή με το προηγούμενο όνομα της Δημοκρατίας του Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

"Οι Αρμένιοι δέχονται επίθεση στο Αρτσάχ. Προσευχόμαστε για τους γενναίους άνδρες και τις γυναίκες που ρισκάρουν τις ζωές τους για να προστατεύσουν το Αρτσάχ και την Αρμενία. Οι ειδήσεις παραπληροφορούν μιλώντας για “συγκρούσεις”, έγραψε η Κιμ Καρντάσιαν, καλώντας τους ακολούθους της στο Twitter να μοιραστούν την είδηση.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Twitter, Ναγκόρνο-Καραμπάχ
SHARE:

24Media Network