Κλέλια Ρένεση: “Ονειρεύομαι έναν κόσμο χωρίς γυναικοκτονίες”

Κλέλια Ρένεση: “Ονειρεύομαι έναν κόσμο χωρίς γυναικοκτονίες”
Η Κλέλια Ρένεση (Φωτογραφία Αρχείου) papadakis press

Η Κλέλια Ρένεση μίλησε για τη μητρότητα, αλλά και για τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα, τονίζοντας πως όνειρό της είναι να ζει σε έναν κόσμο πιο δίκαιο για όλους.

Η Κλέλια Ρένεση φιλοξενήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (02/10) στο πλατό της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται”, όπου μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για τη μητρότητα, αλλά και για τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα, τονίζοντας πως περιμένει την ημέρα που δεν θα υπάρχει πια βία κατά των γυναικών, ενώ υποστήριξε πως όνειρό της είναι να ζει σε έναν κόσμο πιο δίκαιο.

“Γράφω, γιατί ξέρω ότι ως δημόσιο πρόσωπο, μπορώ να μιλήσω στις ψυχές των ανθρώπων. Προσπαθώ με όσα μέσα έχω, να φτιάξω ένα δρόμο για να βαδίσει το δικό μου όνειρο. Ονειρεύομαι έναν κόσμο χωρίς γυναικοκτονίες. Δεν μπορώ να το κρύψω. Ονειρεύομαι έναν κόσμο πιο δίκαιο, ονειρεύομαι έναν κόσμο που δεν έχει σημασία ποια είναι η σεξουαλικότητά σου”, ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός.

Σχετικά με την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα, η Κλέλια Ρένεση δήλωσε: “Οι μυρωδιές μου και οι αισθήσεις μου ήταν πολύ αυξημένες εκείνη την περίοδο. Είχα καταλάβει τα πάντα. Όταν επιβεβαιώθηκε η εγκυμοσύνη, μόλις είχαμε ξεκινήσει στη Μουρμούρα. Τότε, είχα κάνει ένα fitting με 50 φουστάνια που διήρκησε τρεις ώρες. Μετά από μία εβδομάδα τους είπα ότι σε ένα μήνα αυτά τα φουστάνια δεν θα μου κάνουν. Τραβάγανε τα μαλλιά τους”.

Ενώ συνέχισε: “Δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Δεν ήξερα πώς γίνεται αυτό το κόλπο, δεν είχα οικειότητα με αυτή την κατάσταση, ούτε δίπλα μου ανθρώπους που μεγάλωναν πολλά παιδιά. Ήξερα ότι είχαν τελειώσει μέσα μου κάποια δεδομένα. Ήξερα ότι ένα παιδί θα μου προσφέρει πράγματα και θα μου ανοίξει την καρδιά και το μυαλό. Θα μάθω να αγαπάω με τον τρόπο που ήθελα εγώ. Μέχρι τότε, δεν τα είχα καταφέρει να το μάθω. Η κόρη μου έχει δικό της γίγνεσθαι, μία δική της φιλοσοφία από την ώρα που γεννήθηκε”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα