Madonna: Ζητάει συνάντηση με τον πάπα για να συζητήσουν την “βλάσφημη” συμπεριφορά της

Madonna: Ζητάει συνάντηση με τον πάπα για να συζητήσουν την “βλάσφημη” συμπεριφορά της
Madonna Evan Agostini/Invision/AP

Το βεβαρημένο παρελθόν της Madonna με την Καθολική εκκλησία και το μήνυμα της στον πάπα Φραγκίσκο για συνάντηση.

Νέο “χτύπημα” από την Madonna, η οποία μετά την μακρά ιστορία προσβολής της Καθολικής εκκλησίας που έχει, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με τον πάπα Φραγκίσκο για να συζητήσουν το θέμα.

Σε ανάρτησή της την Πέμπτη (05/05) στα social media, η Αμερικανίδα σούπερ σταρ έγραψε: “Γεια σας ποντίφικα Φραγκίσκε – Είμαι καλή Καθολική. Ορκίζομαι! Εννοώ ότι δεν ορκίζομαι! Έχουν περάσει μερικές δεκαετίες από την τελευταία εξομολόγησή μου. Θα ήταν δυνατό να συναντηθούμε μια μέρα για να συζητήσουμε κάποια σημαντικά θέματα; Με έχουν αφορίσει τρεις φορές. Δεν μου φαίνεται δίκαιο. Με εκτίμηση Madonna“.

Η περίεργη σχέση της Madonna με την εκκλησία άρχισε το 1989 με το βίντεο κλιπ του Like a Prayer, στο οποίο φαίνονταν φλεγόμενοι σταυροί ενώ υπήρχε ερωτική απεικόνιση του Χριστού. Αποτέλεσμα ήταν να απαγορευτεί από το Βατικανό.

Ακολούθησε το 1990 η περιοδεία της Blond Ambition, στην οποία συμμετείχαν χορεύτριες ντυμένες καλόγριες. Μάλιστα τότε ο πάπας Ιωάννης Παύλος ο Β΄ είχε κάνει λόγο για “ένα από τα πιο σατανικά σόου στην ιστορία της ανθρωπότητας”. Το 2006 η Madonna δέχτηκε για ακόμη μία φορά “πυρά” από την εκκλησία, καθώς σε συναυλία στη Ρώμη έστησε μια εικονική σταύρωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα