Καρολίνα Καλύβα: “Τι θα κάνει ο Μπο; Θα με σκοτώσει;” – Η “πληρωμένη” απάντηση στην Ελευθερίου

Καρολίνα Καλύβα: “Τι θα κάνει ο Μπο; Θα με σκοτώσει;” – Η “πληρωμένη” απάντηση στην Ελευθερίου
Η Καρολίνα Καλύβα, κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα papadakispress

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε η Καρολίνα Καλύβα, σχετικά με το... σίριαλ μεταξύ της ίδιας, του Μπο και του Μάριου Πρίαμου. Όσα είπε για την Ελευθερία Ελευθερίου.

Απόσπασμα από τις δηλώσεις της Καρολίνας Καλύβα στην κάμερα του ΣΚΑΪ μετά την επιστροφή της από το Survivor All Star παρουσίασε το Open Weekend.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης απάντησε για την σχέση της με τον Μπο, ενώ μίλησε και για το σύντομο ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο στον Άγιο Δομίνικο.

«Όταν βλέπεις μια αγάπη να ανθίζει, να φτιάχνεται, να δημιουργείται, δεν το αγκαλιάζουν και δεν το θέλουν γιατί μπορεί να είναι και απειλή. Το μόνο μου μέλημα και το έλεγα και στον Μάριο, είναι να το μάθει, όσο πιο γρήγορα γίνεται, ο Μπο. Όταν κάνεις κάτι και είναι αληθινό και από μέσα σου, είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τα πάντα», ανέφερε η Καρολίνα Καλύβα.

Πιστεύεις θα έχετε καλές σχέσεις μετά, ερωτήθηκε η ίδια; «Τι; Θα με σκοτώσει;» απάντησε για τις σχέσεις της με τον τραγουδιστή και πρόσθεσε: «Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα, ο χρόνος τα δείχνει όλα».

«Δεν είχα ιδέα, δεν με αφορά κιόλας», είπε στη συνέχεια η ίδια σχετικά με τη φημολογούμενη σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο.

Καρολίνα Καλύβα: Οι νέες δηλώσεις της για τον Μπο και το Survivor All Star

Καρολίνα Καλύβα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star

Στην Ελλάδα επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής (27/01) η Καρολίνα Καλύβα. Υπενθυμίζεται η πρώην παίκτρια του Survivor βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, λόγω του ειδυλλίου της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τα πλάνα που τους έδειχναν να συναντιούνται κρυφά και να φιλιούνται στον Άγιο Δομίνικο.

Από τότε, έχει δεχθεί “πυρά”, καθώς η ίδια διατηρούσε μέχρι πρότινος σχέση με τον ράπερ Μπο έξω από το παιχνίδι του ΣΚΑΙ, ενώ ο Μάριος Πρίαμος φημολογείται ότι είχε σχέση με την τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου.

Μάλιστα, το Σάββατο (28/01) η μητέρα της πολυσυζητημένης παίκτριας πήρε θέση σε όσα ακούγονται για την κόρη της, ενώ η ίδια η Καρολίνα είχε κάνει κάποιες πρώτες δηλώσεις για το σκάνδαλο του Survivor στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωινό μας”.

Το βράδυ του Σαββάτου (28/01) η πρώην παίκτρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με μαγιό και φούτερ στον Άγιο Δομίνικο, την στιγμή που δύει ο ήλιος.

Η Καρολίνα συνόδευσε την ανάρτησή της με την εξής λεζάντα: Οι αναμνήσεις θα σβήσουν και οι στιγμές θα μείνουν”.

Η ανάρτηση της Καρολίνας Καλύβα

Survivor Spoiler: Άγρια κόντρα για το ερωτικό “τρίγωνο” Μπο, Καρολίνας και Μάριου Πρίαμου

Το Survivor All Star επιστρέφει το βράδυ της Κυριακής (29/01) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και αναμένεται να είναι γεμάτο εκπλήξεις, αλλά και εντάσεις.

Όπως βλέπουμε στο trailer που κυκλοφόρησε, στο νέο επεισόδιο τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν, με τους διαγωνιζόμενους να ψάχνουν δυνάμεις για τη συνέχεια.

Στην παραλία θα επικρατήσει χάος, με τους παίκτες να έρχονται σε κόντρα, με αφορμή το “τρίγωνο” Μπο, Καρολίνας και Μάριου Πρίαμου.

“Η Καρολίνα έχει και μια σχέση”, ακούστηκε να λέει η Στέλλα Ανδρεάδου σε “πηγαδάκι” που στήθηκε.

“Όταν έφυγε το κορίτσι μας, η Καρολίνα πλάνταξε! Αλλά αυτό το παιδί, ο Μάριος, ούτε ένα δάκρυ δεν έτρεξε”, σημείωσε η Αφροδίτη Σκαφίδα στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

“Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μας ζωή. Αυτό που είπαν δηλαδή κάποιοι για την προσωπική ζωή της Καρολίνας, εμένα με έθιξε. Όχι για τη Κάρολ”, είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, προβλέπεται μάχη μεταξύ Διάσημων και Μαχητών που πέρα από την ασυλία, θα έχει και ένα έπαθλο φαγητού.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, η ένταση θα είναι μεγάλη, με τον Σπύρο Μαρτίκα να κάνει (για ακόμα μια φορά) άνω κάτω τις δύο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Στο αποψινό πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες οι Κόκκινοι θα είναι οι νικητές του πρώτου αγώνα ασυλίας, αναγκάζοντας τους Μπλε να πάνε στην κάλπη.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Κυριακής (29/01)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα