Φεύγας: Ο Τσίπρας ξέρει ότι θα ηττηθεί στις ευρωεκλογές και κατασκευάζει ειδήσεις για τον Μητσοτάκη

Φεύγας: Ο Τσίπρας ξέρει ότι θα ηττηθεί στις ευρωεκλογές και κατασκευάζει ειδήσεις για τον Μητσοτάκη

Ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη ΝΔ μιλώντας στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 χαρακτήρισε περίπτωση fake news όσα ειπώθηκαν από το Μέγαρο Μαξίμου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την εφταήμερη εργασία.

"Ο Τσίπρας ξέρει ότι θα ηττηθεί στις ευρωεκλογές και κατασκευάζει ειδήσεις για τον Μητσοτάκη". Με αυτή την φράση σχολίασε ο Βασίλης Φεύγας, σύμβουλος του Προέδρου της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας τον σάλο που έχει προκληθεί από χθες με τη δήλωση Μητσοτάκη για επταήμερη εργασία, μιλώντας στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6

Ο κ. Φεύγας αποκάλεσε το περιστατικό χαρακτηριστική περίπτωση fake news για να πλήξει το Μαξίμου τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

"Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην εταιρία Παπαστράτος. Την σύμβαση την έχει υπογράψει και η Αχτσιόγλου" πρόσθεσε και διευκρίνισε ότι κανείς στη ΝΔ δε μιλάει για επταήμερη εργασία.

Καταλόγισε επίσης πανικό σε Μαξίμου και Πρωθυπουργό που προσπαθούν όπως είπε να δημιουργήσουν εντυπώσεις αλλά όπως πρόσθεσε "οι πολίτες δε τσιμπάνε στα fake news".

Σε σχέση με τη 13η σύνταξη ανέφερε ότι στόχος της ΝΔ είναι το μεγάλωμα της οικονομίας και άρα του πραγματικού εισοδήματος των πολιτών, καταλόγισε επιδοματική πολιτική στην κυβέρνηση και πρόσθεσε ότι το μέλλον των εργαζομένων και των συνταξιούχων δεν είναι τα επιδόματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Ευρωεκλογές 2019
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης με την πρόταση για θέσπιση της 7ήμερης εργασίας το τερμάτισε

ΝΔ: Fake news του Μαξίμου ότι ο Μητσοτάκης τάχθηκε υπέρ επταήμερης εργασίας

SHARE:

24Media Network