Βόμβα Ιωαννίδη με ομολογία ήττας: Αν ήξερα ότι θα είχα αντίπαλο τον Τζιτζικώστα, μπορεί να μην κατέβαινα

Βόμβα Ιωαννίδη με ομολογία ήττας: Αν ήξερα ότι θα είχα αντίπαλο τον Τζιτζικώστα, μπορεί να μην κατέβαινα
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ) MotionTeam

Δήλωση "βόμβα" από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννη Ιωαννίδη. Τι ανέφερε σε συνέντευξή του (Vid)

Με αρκετή δόση ειλικρίνειας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ιωαννίδης, δηλώνει σε συνέντευξή του στο Thestival.gr και στον δημοσιογράφο του Focus Radio, Δημήτρη Βενιέρη, ότι δεν θα έπαιρνε την απόφαση να κατέβει υποψήφιος στην Περιφέρεια, εάν γνώριζε εξαρχής ότι θα κοντραριστεί με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

“Αν ήξερα όλη αυτή τη διαδικασία, μπορεί να μην κατέβαινα. Δεν έχω να κερδίσω, έχω να προσφέρω μόνο” ανέφερε ο κ. Ιωαννίδης και πρόσθεσε: “Έχω μάθει να πολεμάω αντιπάλους. Δεν μπορώ να πολεμήσω κάτι που ξεκινάει και το ψηφίζουν και νεοδημοκράτες.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Περιφέρεια Πρωταθλήτρια”, υποστήριξε επίσης ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή. “Από την παρέλαση ακόμη δεν έχουν λεχθεί αυτά; Δεν μιλάω έτσι στον αέρα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

πηγή: thestival.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα