Κωνσταντοπούλου: Απαντά στους “κομμένους” και στέλνει νέες… καρδούλες

Κωνσταντοπούλου: Απαντά στους “κομμένους” και στέλνει νέες… καρδούλες
Ζωή Κωνσταντοπούλου Πλεύση Ελευθερίας

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνεχίζει να μοιράζει... καρδούλες, παρά τις καταγγελίες που δέχεται από τους "κομμένους" της Πλεύσης Ελευθερίας.

Απάντηση σε όσα της καταλόγισαν την Τρίτη οι “κομμένοι” από τα ψηφοδέλτια της Πλεύσης Ελευθερίας έδωσε από την Πάτρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξη Τυπου που παραχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης, τέσσερα άτομα που κόπηκαν από τα ψηφοδέλτια της Πλεύσης Ελευθερίας, οι οποίοι διάβασαν και επιστολές ακόμη πέντε ανθρώπων που δεν βρίσκονται στην Αθήνα, εξαπέλυσαν βαριές κατηγορίες εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπουλου, η οποία αφού τους έβαλε στα ψηφοδέλτια και οι περισσότεροι εξ αυτών εξελέγησαν και μάλιστα με μεγάλο αριθμό ψήφων, στις εκλογές της 25ης Ιουνίου τους αντικατέστησε με άτομα της δίκης της επιλογής, τα οποία πρόκειται να πάρουν βουλευτική έδρα εφόσον η Πλεύση Ελευθερίας μπει στη Βουλή.

“Ήταν προσυμφωνημένο” απαντά η Κωνσταντοπούλου

Πρόκειται για μη θέμα που κατασκευάστηκε για να χτυπήσει το κόμμα μας, δήλωσε η κυρία Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε ότι όλα είχαν προσυμφωνηθεί.

“Ήταν προσυμφωνημένο και γνωστό σε όλους… Το έκανε και ο κ. Βαρουφάκης και ο κ. Βελόπουλος”, τόνισε η ίδια.

Την ίδια ώρα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνεχίζει να μοιράζει… καρδούλες με κάθε ευκαιρία, παρά τον ντόρο και τις κατηγορίες που δέχεται.

Στο νέο της μήνυμα αναφέρει πως τώρα είναι η ευκαιρία για την αντιπολίτευση της υπεράσπισης των πολιτών τους οποίους καλεί να ψηφίσουν Πλεύση Ελευθερίας για «να αλλάξουν τον κόσμο με αγάπη».

Στο τέλος του σποτ, η ίδια σχηματίζει με τα χέρια της την χαρακτηριστική πλέον καρδιά.

“Έλα να αλλάξουμε τον κόσμο μαζί. Έλα μαζί για να ασκήσουμε μαζί την αντιπολίτευση που θα αλλάξει τον κόσμο. Ας μην αφήσουμε άλλα τέσσερα χρόνια την χώρα με τους πολιτικούς που διαγωνίζονται στη Βουλή ποιος θα πει την καλύτερη ατάκα και έπειτα χαριεντίζονται στους διαδρόμους. Ας μην τους χαρίσουμε τη στιγμή μας. Έλα να κάνουμε μαζί αυτά που ονειρευόμαστε. Θέλεις να είσαι εσύ στην Βουλή; Θα αλλάξουμε τον κόσμο με…”, αναφέρει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο μήνυμά της.

Οι νέες καρδούλες της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο σποτ της Πλεύσης Ελευθερίας

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα