Το Twitter αποθεώνει τον Κώστα Πελετίδη για το Παμπελοποννησιακό Στάδιο – “Ας αναλάβει και το ΟΑΚΑ”

Διαβάζεται σε 2'
Το Twitter αποθεώνει τον Κώστα Πελετίδη για το Παμπελοποννησιακό Στάδιο – “Ας αναλάβει και το ΟΑΚΑ”
Παμπελοποννησιακό Στάδιο EUROKINISSI ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Την αποθέωση στο Twitter γνωρίζει τις τελευταίες ώρες ο δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, για την αποκατάσταση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, στον απόηχο της επ’ αόριστον αναστολής λειτουργίας του ΟΑΚΑ, λόγω στατικής ανεπάρκειας στα στέγαστρα Καλατράβα.

Μια θέση στα κορυφαία trend του ελληνικού Twitter (X) κατέλαβε ο δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, για την αποκατάσταση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Αφορμή για την αποθέωση του δημάρχου έχει σταθεί η μετατροπή του παρατημένου ακινήτου -μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες- σε ένα “από τα καλύτερα στάδια της χώρας”, μετά τη συζήτηση που έχει προκύψει για την επ’ αόριστον αναστολή λειτουργίας του ΟΑΚΑ λόγω στατικής ανεπάρκειας στα στέγαστρα Καλατράβα.

Σε βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος, περιγράφει πώς κατάφερε να μετατραπεί το Παμπελοποννησιακό Στάδιο ξανά σε λειτουργικό και όχι να… χάσει το manual.

«Πώς μετατρέψαμε ένα παρατημένο Ολυμπιακό ακίνητο σε ένα από τα καλύτερα στάδια της χώρας μας. Το 2014 το στάδιό μας ήταν κατεστραμμένο, λεηλατημένο και είχε χάσει την άδεια λειτουργίας του. Εισπράττοντας τα χρωστούμενα από ομάδες ποδοσφαίρου και εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ξεκινήσαμε την αποκατάσταση του.

Επιδιορθώνοντας τις διαρροές και ενεργοποιώντας την γεώτρηση, ρίξαμε το κόστος ύδρευσης από 100.000 σε 5.000 ευρώ τον χρόνο. Με το δικό μας προσωπικό και αγοράζοντας μόνο τα υλικά αποκαταστήσαμε τον εξοπλισμό του σταδίου και πήραμε ξανά άδεια λειτουργίας. Και έτσι, ανοίξαμε το στάδιο για δωρεάν άθληση σε όλους τους Πατρινούς.

Και φτάσαμε σήμερα να έχουμε 10.000 εγγεγραμμένους συμπολίτες μας. Το Παμπελοποννησιακό είναι πλέον ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα ανοιχτά κέντρα αθλητισμού στην Ελλάδα. Είναι τιμή μας να παρέχουμε ψύξη, θέρμανση, εξαερισμό και ζεστό νερό σε όλο το στάδιο. Η Πάτρα πλέον φιλοξενεί μεγάλα αθλητικά γεγονότα, όπως οι έξι συνεχόμενοι πανελλήνιοι αγώνες στίβου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

“Ας αναλάβει και το ΟΑΚΑ” – Το Twitter αποθεώνει τον δήμαρχο Πάτρας

Το παραπάνω βίντεο του Κώστα Πελετίδη στάθηκε αφορμή για τους χρήστες του ελληνικού Twitter να αποθεώσουν τον δήμαρχο, ζητώντας του μάλιστα, να αναλάβει τη μεταμόρφωση και του ΟΑΚΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα