Ευσταθία Καμπισιούλη: Η νοσηλεύτρια που θα εμβολιαστεί πρώτη στην Ελλάδα

Ευσταθία Καμπισιούλη: Η νοσηλεύτρια που θα εμβολιαστεί πρώτη στην Ελλάδα
ant1

Ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού θα ξεκινήσει στην χώρα μας με τους υγειονομικούς σε 5 Νοσοκομεία της Αττικής. Ποια είναι η νοσηλεύτρια Ευσταθία Καμπισιούλη που θα εμβολιαστεί πρώτη στην Ελλάδα.

Ξεκινούν στην χώρα μας σήμερα, Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020, οι εμβολιασμοί κατά της Covid-19.

Πρώτοι θα εμβολιαστούν μία νοσηλεύτρια ΜΕΘ και ένας φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Η Ευσταθία Καμπισιούλη, έμπειρη και εξειδικευμένη νοσηλεύτρια ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, θα είναι η πρώτη που θα εμβολιαστεί στη 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με το arcadiaportal.gr, μεγάλωσε στο Σταυροδρόμι Γορτυνίας, ενώ στη συνέχεια σπούδασε Νοσηλευτική και εργάζεται ως νοσηλευτήρια στην Αθήνα.

Δεν ξεχνά την ιδιαίτερη πατρίδα της και σε κάθε ευκαιρία επισκέπτεται το Σταυροδρόμι, όπου παλαιότερα ο πατέρας της είχε ταβέρνα.

Ο εμβολιασμός θα ξεκινήσει με τους υγειονομικούς σε 5 Νοσοκομεία της Αττικής: στο ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός», στο ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία», στο ΠΓΝ «Αττικόν», στο ΓΝ Ελευσίνας «Θριάσιο» και στο ΓΝ «Ασκληπιείο» Βούλας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα εμβολιαστεί επίσης την Κυριακή και θα ακολουθήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, ο υπ. Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και στη συνέχεια η υπόλοιπη πολιτική ηγεσία.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα εμβολιαστεί στις 28 Δεκεμβρίου, η Φώφη Γεννηματά στις 4 Ιανουαρίου, ο Δημήτρης Κουτσούμπας στις 30 Δεκεμβρίου και ο Γιάνης Βαρουφάκης στις 27 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα