Ιωάννα Παλιοσπύρου: “Ο φόβος δεν έχει φύγει – Όταν βλέπουμε κάποιον διαφορετικό, να μην μας τρομάζει”

Ιωάννα Παλιοσπύρου: “Ο φόβος δεν έχει φύγει – Όταν βλέπουμε κάποιον διαφορετικό, να μην μας τρομάζει”
H Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την απόφαση του δικαστηρίου ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Μια μέρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλάει για τα όσα έζησε. Τι αναφέρει για τις έρευνες και τους συνεργούς που αναζητούνται.

Την επόμενη μέρα της απόφασης του δικαστηρίου και την καταδίκη της δράστριας για την επίθεση με βιτριόλι και τις πρώτες της δηλώσεις κατά την έξοδό της από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε ξανά για τα όσα έζησε το απόγευμα της Πέμπτης.

“Έκλεισε ένας σημαντικός κύκλος για εμένα, μπορώ να επικεντρωθώ στους στόχους και τα όνειρά μου” αναφέρει η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλώντας για το αίσθημα δικαίου που ικανοποιήθηκε με την δικαστική απόφαση στο MEGA, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους φόβους της.

Όπως είπε, ο φόβος έχει μετριαστεί αλλά δεν έχει φύγει καθώς συνεχίζονται οι έρευνες για τους συνεργούς της Έφης Κακαράντζουλα.

Στη συνέχεια, μίλησε για την καθημερινή μάχη που δίνει για τη βελτίωση της ζωής της και την συμπαράσταση από τους δικούς της ανθρώπους αλλά και τους γιατρούς που την παρακολουθούν.

Για τη διαδικασία της δίκης και για το γεγονός ότι βρέθηκε τόσο κοντά με τη δράστρια, η Ιωάννα είπε ότι κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα προετοιμασμένος για τέτοιες καταστάσεις. Η διαδικασία, όπως είπε, ήταν πολύ δύσκολη, ιδίως η πρώτη μέρα.

Για την επόμενη μέρα η Ιωάννα Παλιοσπύρου, είπε ότι θα επικεντρωθεί στην υγεία της και στην ίασή της για την οποία έχει ακόμη μακρύ δρόμο να διανύσει και θα προσπαθήσει να κυνηγήσει τους στόχους και τα όνειρά της.

Η Ιωάννα μίλησε και για τον τρόπο που έχει αντιμετωπιστεί η ίδια μετά την επίθεση και τη βοήθεια που έλαβε από τον κόσμο.

“Μέχρι και τη μέρα που εμφανίστηκα στο δικαστήριο με τη μάσκα, φοβόμουν πάρα πολύ την αντίδραση των ανθρώπων όταν θα με δουν με τη μάσκα. Κάποιοι που με είχαν δει, προφανώς η εικόνα τους τρόμαζε. Πλέον, μου είναι πιο εύκολο να κυκλοφορήσω έξω με τη μάσκα, γιατί με τη δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση, ο κόσμος όταν θα με δει θα με πλησιάσει με αγάπη, με θαυμασμό και θα με κάνει να νιώσω πολύ όμορφα και φυσιολογικά”.

“Απλά ο κόσμος δεν είναι εκπαιδευμένος για κάτι τέτοιο. Όταν βλέπουμε κάποιον διαφορετικό, να μην μας τρομάζει και να τον προσεγγίζουμε με αγάπη και ευαισθησία, γιατί αυτό θα του δώσει δύναμη, κουράγιο και αυτοπεποίθηση να κινείται και ο ίδιος διαφορετικά” πρόσθεσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ένα από αυτά, όπως είπε, είναι να βοηθήσει ανθρώπους και γυναίκες που υποφέρουν.

“Έχω αποφασίσει ότι δεν μπορώ να πατήσω pause στη ζωή μου, μέχρι να τελειώσει η αποκατάστασή μου. Οπότε μέχρι τότε θα πρέπει να συνεχίσω να κάνω πράγματα στη ζωή μου, πράγματα της καθημερινότητας” είπε.

“Απλά θα πρέπει να βρω καινούριους τρόπους να κάνω κάποια πράγματα μετά την επίθεση. Νομίζω ότι οι άνθρωποι προσαρμοζόμαστε και βρίσκουμε τους τρόπους, τους βρίσκει η ζωή για εμάς” τόνισε στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version