Κορονοϊός: Τρεις φορές ενημέρωση και με Κικίλια κάθε Τετάρτη

Κορονοϊός: Τρεις φορές ενημέρωση και με Κικίλια κάθε Τετάρτη
Ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας για τον κορονοϊό Eurokinissi

Τρεις φορές την εβδομάδα θα πραγματοποιείται η ενημέρωση για το κορονοϊό. Σταθερή η εβδομαδιαία παρουσία του Βασίλη Κικίλια κάθε Τετάρτη.

Η είσοδος σε μια δεύτερη περίοδο “απαγορευτικού” σε συνδυασμό με την έξαρση της επιδημίας κορονοϊού και της αύξηση των κρουσμάτων, οδήγησε το Υπουργείο Υγείας στην απόφαση για τακτικότερη ενημέρωση από την πολιτεία και την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων.

Ειδικότερα από σήμερα, η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιείται – εξ’ αποστάσεως – κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 18:00, στο Υπουργείο Υγείας.

Κάθε Τετάρτη, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας θα ενημερώνει για την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Ειδικά για αυτή την εβδομάδα, η ενημέρωση από τον Υπουργό Υγείας θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 10 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στο Υπουργείο Υγείας.

Στην ενημέρωση Δευτέρας και Παρασκευής θα συμμετέχουν ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης και η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και του ΠΓΝ «Αττικόν» και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα