Σταμπουλίδης: Πώς θα λειτουργήσει η αγορά σε Θεσσαλονίκη και Αχαΐα- Τι θα γίνει με την Κοζάνη

Σταμπουλίδης: Πώς θα λειτουργήσει η αγορά σε Θεσσαλονίκη και Αχαΐα- Τι θα γίνει με την Κοζάνη
Αγορά Πάτρας eurokinissi

Ο γ.γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Πάνος Σταμπουλίδης αναφέρθηκε στο πώς θα λειτουργήσει από αύριο το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη και Αχαΐα. Τι είπε για την Κοζάνη.

Για τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει από αύριο, Δευτέρα (12/4), το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη και Αχαΐα μίλησε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Πάνος Σταμπουλίδης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

“Οι επιχειρήσεις έχουν τηρήσει απαρέγκλιτα τα μέτρα και αυτό δείχνει ότι μπορούμε να συνεργαστούμε και να πάμε ένα βήμα παρακάτω”, ανέφερε ο κ. Σταμπουλίδης, ενώ αναφορικά με τη Θεσσαλονίκη επισήμανε ότι από αύριο μπαίνει σε μια μικρή επανεκκίνηση με το click away “προκειμένου να κερδίσουμε κι άλλο υγειονομικό χώρο την ερχόμενη εβδομάδα και στο τέλος της εβδομάδας η Επιτροπή θα ξανασυζητήσει με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα σε ποια φάση θα συνεχιστεί η επαναλειτουργία της αγοράς στην περιοχή”, ανέφερε.

Την ίδια ώρα, το λιανεμπόριο στην Αχαΐα, λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης του κορονοϊού, θα πραγματοποιείται με ραντεβού και για παράδοση εκτός και για αγορές εντός του καταστήματος, ενώ για την Κοζάνη υποστήριξε: “Χθες κάναμε μια ευρεία σύσκεψη για την Κοζάνη και βεβαιώθηκε ότι χρειάζεται μια τοπική προσπάθεια προκειμένου να διακοπεί η διασπορά του ιού, να συμμετέχουν περισσότερο οι συμπολίτες μας στο εμβολιαστικό πρόγραμμα στις ευαίσθητες ηλικιακές ομάδες και φυσικά από την πλευρά μας θα πρέπει να εντείνουμε τους ελέγχους”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα