Χαρδαλιάς: Ανοίγουν μουσεία, θερινά σινεμά και βρεφονηπιακοί σταθμοί – Οι ημερομηνίες

Χαρδαλιάς: Ανοίγουν μουσεία, θερινά σινεμά και βρεφονηπιακοί σταθμοί – Οι ημερομηνίες
Βρεφονηπιακός σταθμός Eurokinissi

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε και επίσημα το άνοιγμα των μουσείων, των θερινών σινεμά, των συναυλιακών χώρων και των παιδικών σταθμών.

Το άνοιγμα μουσείων, θερινών σινεμά και συναυλιακών χώρων ανακοίνωσε και επίσημα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την καθιερωμένη ενημέρωση, την Παρασκευή (07/05), για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα.

Σταδιακά θα ακολουθήσουν και άλλες εισηγήσεις με βάση και το χρονοδιάγραμμα της κυβέρνησης καθώς βρισκόμαστε σε τροχιά άρσης μέτρων σχεδόν στο σύνολό τους, με εξαίρεση το ωράριο κυκλοφορίας.

Έτσι, στις 14/5 ανοίγουν τα μουσεία, στις 21/5 τα θερινά σινεμά με πληρότητα 75% και μια εβδομάδα μετά θα μπορούν να γίνονται και παραστάσεις σε ανοιχτά θέατρα όπως και συναυλίες.

Από τις 17/5 ανοίγουν, επίσης, και οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί. Την ίδια μέρα επαναλειτουργούν οι πρακτικές και εργαστηριακές ασκήσεις σε ΙΕΚ και κολέγια, ενώ επιτρέπεται η διά ζώσης επαναλειτουργία των σχολείων δεύτερης ευκαιρίας και του προπαρασκευαστικού προγράμματος πιστοποιήσεων απόφοιτων μεταλυκιακού έτους τάξης μαθητείας ΕΠΑΛ.

Να θυμίσουμε ότι από το Σάββατο 8 Μαΐου ανοίγουν οι οργανωμένες παραλίες και από τις 10/5 τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά και τα γυμνάσια με self test.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Δείτε σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη των κρουσμάτων

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα