Σωματείο εργαζομένων Σκλαβενίτη: Αποχαιρετούμε έναν σπουδαίο Άνθρωπο, έναν πραγματικό Φίλο

Ο Στέλιος Σκλαβενίτης

Ως άνθρωπο που αγαπούσε πολύ την Ελλάδα που χωρούσε όλο τον κόσμο περιγράφει τον Στέλιο Σκλαβενίτη το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Επιχείρησης Σκλαβενίτης

Ανακοίνωση για την απώλεια του Στέλιου Σκλαβενίτη εξέδωσε το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Επιχείρησης Σκλαβενίτης. 

Για τον κ. Στέλιο...

H είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Στέλιου Σκλαβενίτη έχει συγκλονίσει τους χιλιάδες Εργαζομένου της επιχείρησης και όχι μόνο. Έφυγε από κοντά μας ένας νέος και πολύ δημιουργικός άνθρωπος, αληθινά σεμνός και απλός, που μιλούσε με τον ίδιο σεβασμό σε όλους, ανεξαρτήτως θέσης, πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Αγαπούσε την επιχείρηση και αγωνιούσε για την ανάπτυξη και την επιτυχία της, γιατί αισθανόταν την ευθύνη του απέναντι στους χιλιάδες Εργαζομένους και τις οικογένειες τους. Υπηρετούσε τα ιδανικά τους, με τον πλέον συνεπή τρόπο: Με τη στάση της ζωής του! Ήταν ένας βαθιά καλλιεργημένος άνθρωπος, που ενέπνεε στους συνομιλητές του σεβασμό και οικειότητα.

Αγαπούσε πολύ την Ελλάδα, μία Ελλάδα που χωρούσε όλο τον κόσμο και όχι έναν περιούσιο λαό, φτιαγμένη από τα πιο υψηλά ανθρωπιστικά ιδανικά, μακριά από διχόνοιες, ιδεοληψίες και μικροπρέπειες, τις οποίες αποστρέφονταν. Για την ακρίβεια, αγαπούσε με πάθος τον μαγικό τόπο που περιέγραφε ο Όμηρος, τον οποίο συχνά επικαλούνταν στις συζητήσεις του όταν ήθελε να τεκμηριώσει την άποψη του.

Την Μεγάλη Τετάρτη το μεσημέρι, στον Πειραιά δεν θα αποχαιρετήσουμε μόνο τον Εργοδότη μας Στέλιο Σκλαβενίτη, αλλά έναν σπουδαίο - χωρίς ίχνος υπερβολής - Άνθρωπο, έναν πραγματικό Φίλο.

Εκ μέρους των Συναδέλφων, εκφράζουμε στην οικογένεια του και στους οικείους του τα θερμά μας συλλυπητήρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκλαβενίτης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σκλαβενίτης: Από το ξυλάδικο στη Λευκάδα στην αυτοκρατορία των 23.000 εργαζομένων

Κλειστά τα καταστήματα Σκλαβενίτης το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης

SHARE: