Καιρός: Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας το επόμενο τριήμερο

Καιρός: Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας το επόμενο τριήμερο
Βροχή στο κέντρο της Αθήνας Eurokinissi

Τοπικές βροχές κυρίως ανατολικά, με κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές βροχές το επόμενο τριήμερο . Βελτίωση από τα μέσα της εβδομάδος και μετά
  • Θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 6 με 7 μποφόρ

Στον καιρό σήμερα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη. Από το μεσημέρι τοπικές βροχές θα σημειωθούν και στα δυτικά. Λίγα χιόνια θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στο βόρειο Αιγαίο έως 7 μποφόρ

Καιρός Δευτέρα

Στα δυτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν, με τοπικές βροχές από το απόγευμα κυρίως στα κεντρικά και τα νότια. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα νοτιοδυτικά 5 με 6 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις πρωινές ώρες στα βόρεια.


Καιρός Τρίτη

Στα δυτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς στα νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στη νότια νησιωτική χώρα. Παροδικές χιονοπτώσεις θα

σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Τετάρτη

Στην ανατολική νησιωτική χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά της βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά από τα δυτικά σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στα νοτιοανατολικά θα πνέουν νοτιοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Πέμπτη

Στα δυτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και γρήγορη βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Καιρός Αττική

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα με παροδικές βροχές την Τετάρτη

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις το επόμενο τριήμερο με βροχές την Τετάρτη . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 12 με 14 βαθμούς Κελσίου

Καιρός Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη με παροδικές βροχές

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με παροδικές βροχές . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί περί τους 10 με 13 βαθμούς Κελσίου .

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα