Πάσχα 2022: Με καλό καιρό και υψηλές θερμοκρασίες η Λαμπρή

Πάσχα 2022: Με καλό καιρό και υψηλές θερμοκρασίες η Λαμπρή
A white church on Santorini island in Greece Getty Images/iStockphoto

Βελτιωμένος καιρός σε όλη σχεδόν τη χώρα την Κυριακή του Πάσχα. Άνοδος της θερμοκρασίας και ασθενείς έως μέτριοι άνεμοι. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Πάσχα 2022: Ο καιρός με μια ματιά

• Βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα με λίγες νεφώσεις

• Η θερμοκρασία θα ανέβει και θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή

• Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ

Πάσχα 2022: Η προοπτική του καιρού

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με τις θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα. Ο καιρός δεν θα αλλάξει σημαντικά και τη νέα εβδομάδα, με παροδική αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Σήμερα Κυριακή του Πάσχα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός σε όλη σχεδόν τη χώρα με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα δυτικά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανώς να σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και η μέγιστη τιμή της θα φτάσει τους 24 με 25 βαθμούς και στα ανατολικά ηπειρωτικά, κατά τόπους τους 26 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και τοπικά νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ… Σαν σήμερα στις 24/4/2002 είχαμε χαλαζόπτωση στην Αττική. — Το 2006 σημειώθηκε χαλαζόπτωση στη Θεσσαλονίκη. — Το 2016 είχαμε πολύ μεγάλου μεγέθους χαλάζι στον Έβρο (5εκ).

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα