Διευθυντής Νοσηλευτικής Ευαγγελισμού: Καμία παρενέργεια ή πόνος από το εμβόλιο

Διευθυντής Νοσηλευτικής Ευαγγελισμού: Καμία παρενέργεια ή πόνος από το εμβόλιο

Ο Δ. Πιστόλας, τόνισε ότι σε μεγάλο ποσοστό οι υγειονομικοί είναι θετικοί στο να κάνουν το εμβόλιο. Πώς θα πειστούν όσοι έχουν ακόμα αμφιβολίες.

Για τους πρώτους εμβολιασμούς «Επιχείρηση Ελευθερία» καθώς και για τη μετάλλαξη του κορονοϊού μίλησε το πρωι της Δευτέρας ο Διευθυντής της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας στον Ευαγγελισμό, Δημήτριος Πιστόλας.

«Είναι κάτι που το περιμέναμε καιρό», είπε και προσέθεσε ότι «από την έναρξη της πανδημίας όλοι περιμέναμε ένα όπλο για να την αντιμετωπίσουμε. Τώρα ήρθε» είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο γιατρός τόνισε ότι δεν αντιμετώπισε κανείς καμία παρενέργεια ή πόνο και σημείωσε ότι σε μεγάλο ποσοστό οι υγειονομικοί είναι θετικοί να κάνουν το εμβόλιο ενώ οι υπόλοιποι -που είναι επιφυλακτικοί- με σωστή ενημέρωση και με το παράδειγμα των γιατρών που το κάνουν θα πειστούν.

Σχετικά με το θέμα του νέου στελέχους της COVID-19, ο γιατρός είπε ότι προς το παρόν δεν είναι πρόβλημα.

Τέλος, επεσήμανε ότι πρέπει να εμπιστευτούμε τους επιστήμονες.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι εμβολιασμοί

Συνεχίζονται για δεύτερη μέρα εμβολιασμοί επαγγελματιών υγείας κατά της covid-19 σε πέντε νοσοκομεία αναφοράς της Αττικής, και συγκεκριμένα στα νοσοκομεία «Ευαγγελισμός», «Σωτηρία», «Αττικόν», «Θριάσιο» και «Ασκληπιείο» Βούλας.

Σήμερα γίνεται εξάλλου η διανομή εμβολίων προς το Πανεπιστημιακό της Λάρισας, το ΑΧΕΠΑ, το Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων και Πατρών, έτσι ώστε αύριο να αρχίσουν οι εμβολιασμοί και στο υγειονομικό προσωπικό των νοσοκομείων αυτών.

Εν τω μεταξύ και σήμερα, συνεχίζονται οι συμβολικοί εμβολιασμοί πολιτικών προσώπων.

Ειδικότερα, στις 11:30 στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εμβολιάστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ενώ στις 12:15 προγραμματίζεται να εμβολιαστεί ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και στις 12:45 ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εμβόλιο κορονοϊού, Κορονοϊός, Covid-19
SHARE:

24Media Network