Έγκλημα στο Κορωπί: Προσωπικές διαφορές πίσω από τον φόνο

Η οικογένεια ενός 71χρονου κτηνοτρόφου ανησύχησε για την πολύωρη απουσία του θύματος και όταν πήγαν στην στάνη του, τον αντίκρισαν νεκρό και πυροβολημένο στο κεφάλι
- 16 Δεκεμβρίου 2017 13:53
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής για ένα άγριο έγκλημα που έγινε χθες στο Κορωπί στη θέση Πράρι Πατήματος, σε βάρος ενός 71χρονου που βρέθηκε νεκρός από την οικογένειά του και πυροβολημένος στο κεφάλι, στο προαύλιο της στάνη που διατηρούσε στην περιοχή.
Ο άτυχος ηλικιωμένος είχε φύγει από το προηγούμενο βράδυ για την στάνη του και θα επέστρεφε το πρωί στο σπίτι του, όμως όταν οι ώρες άρχισαν να περνούν, η οικογένειά του ανησύχησε το μεσημέρι και πήγαν στο σημείο για να δουν τι συμβαίνει.
Τότε αντίκρισαν νεκρό τον άνθρωπό τους στο προαύλιο της στάνης και με μία σφαίρα από κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι…
Σε κατάσταση σοκ, κάλεσαν τις Αρχές και σύντομα στο σημείο κλήθηκε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ιατροδικαστής.
Από την νεκροψία-νεκροτομή ο χρόνος θανάτου του θύματος τοποθετείται τις πρωινές ώρες της Παρασκευής, ενώ στο σημείο εντοπίστηκε και ένας μοναδικός κάλυκας κυνηγετικού όπλου που μεταφέρθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.
Το κίνητρο δεν μοιάζει να ήταν η ληστεία, αφού ούτε κάτι αξίας είχε πάνω του το θύμα ούτε ήταν κάποιας οικονομικής επιφάνειας, όμως δεν προκύπτει προανακριτικά να είχε προηγούμενα και με κανέναν και έτσι εξετάζεται η πιθανότητα της ευκαιριακής διαμάχης για προσωπικές ή κτηματικές διαφορές.