Φυγόδικος και φυγόποινος ο ένας από τους τρεις διαρρήκτες της Αρτέμιδας

Περιπολικό της ΕΛΑΣ
Περιπολικό της ΕΛΑΣ EUROKINISSI

Πλήθος παράνομων πράξεων φέρεται να είχε διαπράξει ένας εκ των διαρρηκτών που συνελήφθησαν στην Αρτέμιδα. Αναζητούνταν ως διωκόμενος από τις Αρχές.

Σε συνέχεια της έρευνας της Ασφάλειας για τους τρεις διαρρήκτες, δύο Γεωργιανούς και ένας Έλληνας, που συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω για διάρρηξη- κλοπή από οικία στην Αρτέμιδα στις 12 Ιανουαρίου, μετά τη δακτυλοσκοπική εξέταση του 47χρονου Γεωργιανού συλληφθέντος, προέκυψε ότι έχει σημανθεί με πολλαπλά διαφορετικά στοιχεία σε προγενέστερο χρόνο και αναζητούνταν ως διωκόμενος (φυγόδικος και φυγόποινος), με εγκληματική δράση σε διάφορες περιοχές της επικράτειας.

Συγκεκριμένα, εκκρεμούν πλήθος διωκτικών τίτλων όπως ακολουθούν:

ADVERTISING
  • Ένταλμα σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών για σύσταση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές και ληστείες, για παράβαση του νόμου περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών, απόδραση κρατουμένου και κατοχή παραχαραγμένου νομίσματος.
  • Ένταλμα σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος Αιγίου για διακεκριμένες κλοπές, τελεσθείσες κατά το χρονικό διάστημα από τον Οκτώβριο του 2018 έως τον Ιανουάριο του 2020, στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αχαΐας.
  • Ένταλμα σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος Αμαλιάδας για περιπτώσεις κλοπών κατ’ εξακολούθηση από άτομα που οργανώθηκαν για το σκοπό αυτό.
  • Απόφαση Πλημμελειοδικείου Λαμίας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών για κλοπή που διαπράχθηκε τον Ιούνιο του 2018 στη Λαμία.
  • Απόφαση Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 38 μηνών για κλοπή που διαπράχθηκε το Νοέμβριο του 2017 στο Άργος, και
  • Απόφαση Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών για κλοπή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Διάρρηξη
SHARE:

24Media Network