Τούρκος διακινητής φυλάκισε, βίαζε και κακοποιούσε Ιρακινή και τον 4χρονο γιο της στην Βόρεια Ελλάδα

Τούρκος διακινητής φυλάκισε, βίαζε και κακοποιούσε Ιρακινή και τον 4χρονο γιο της στην Βόρεια Ελλάδα
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Ο Τούρκος κακοποιός είχε κάνει αίτημα στις ελληνικές Αρχές για παροχή πολιτικού ασύλου και υπό την χρήση βίας και απειλών σε βάρος μίας Ιρακινής και των παιδιών της 4 και 6 ετών αντίστοιχα, που τους έφερε στην Ελλάδα, την φυλάκισε στον χώρο που έμενε και την εξανάγκασε να δηλώσει ψευδώς στο δικό της αίτημα για παροχή ασύλου πως είναι σύζυγός του.

Εξιχνιάσθηκε έπειτα από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης υπόθεση παράνομης κατακράτησης και ασελγών πράξεων σε βάρος μίας 33χρονης Ιρακινής και των ανήλικων παιδιών της 4 και 6 ετών αντίστοιχα.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη πρωινές ώρες χθες, ένας 34χρονος Τούρκος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων, βιασμό, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και διευκόλυνση εισόδου πολιτών τρίτης χώρας.

Προηγήθηκε καταγγελία της 33χρονης, σύμφωνα με την οποία ο προαναφερόμενος στο πλαίσιο λαθροδιακίνησης, μετέφερε έναντι χρηματικού ποσού, την ίδια και τα δύο ανήλικα τέκνα της παράνομα στη χώρα μας από την Τουρκία και την κρατούσε παρά τη θέλησή της σε διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Βόλβης.

Κατά την παραμονή της στην Τουρκία και στην Ελλάδα, ο δράστης εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση της παθούσας, με τη χρήση βίας και απειλής βίας σε βάρος της ίδιας και των ανήλικων τέκνων της, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.

Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία της 33χρονης ο συλληφθείς κατά τη διαμονή τους στην Τουρκία δεν βίασε μόνο εκείνη αλλά και τον 4χρονο γιο της.

Ο Τούρκος κακοποιός που προσποιούταν τον καταπιεσμένο πολίτη της Τουρκίας, είχε κάνει αίτημα στις ελληνικές Αρχές για παροχή πολιτικού ασύλου και υπό την χρήση βίας και απειλών σε βάρος της Ιρακινής και των παιδιών της, που τους έφερε στην Ελλάδα, την φυλάκισε στον χώρο που έμενε και την εξανάγκασε να δηλώσει ψευδώς στο δικό της αίτημα για παροχή ασύλου, πως είναι σύζυγός του.

Η γυναίκα κάποια στιγμή κατάφερε και εκμυστηρεύτηκε τον εφιάλτη που ζούσε εκείνη και τα παιδιά της σε έναν υπάλληλο μίας ΜΚΟ που με την σειρά του το κατήγγειλε στις Αρχές και ο Τούρκος που συνελήφθη θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα