Κακοκαιρία: Κλειστά σχολεία και την Τρίτη σε Αττική και Δ. Μακεδονία

Κλειστό σχολείο
Κλειστό σχολείο EUROKINISSI

Οι χιονοπτώσεις οδήγησαν τον Δήμο Διονύσου να κρατήσει κλειστά σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς και την Τρίτη. Κλειστά και στη Δυτική Μακεδονία.

Η κακοκαιρία "Λέανδρος" που πλήττει τη χώρα τις τελευταίες ημέρες και αναμένεται να συνεχίσει με την ίδια σφοδρότητα και το βράδυ της Δευτέρας έχει "ντύσει" στα λευκά και αρκετές περιοχές της Αττικής, αναγκάζοντας αρκετούς Δήμους να κρατήσουν κλειστά τα σχολεία τους τη Δευτέρα, πράγμα που στον Δήμο Διονύσου θα ισχύει και την Τρίτη.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο, τα σχολεία της περιοχής δεν θα λειτουργήσουν ούτε στις 19/1 για προληπτικούς λόγους, πράγμα που αφορά Δημοτικά και Νηπιαγωγεία, καθώς και Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με απόφαση του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη και σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Αττικής, την Αντιδημαρχία Παιδείας, την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και την ΕΣΤΙΑ, τα Δημοτικά Σχολεία, τα Νηπιαγωγεία καθώς και οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί δεν θα λειτουργήσουν προληπτικά την Τρίτη 19/1 λόγω πιθανού παγετού.

Όλες οι μονάδες θα επαναλειτουργήσουν κανονικά, εκτός απροόπτου, την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2021".

Η κακοκαιρία βάζει "λουκέτο" και στα σχολεία σχολεία της Δ. Μακεδονίας

Παράλληλα, οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο παγετός στην Δυτική Μακεδονία, στους Δήμους των Περιφερειακών Ενοτήτων Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς και Γρεβενών, τα Δημοτικά, τα Νηπιαγωγεία και Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής να παραμείνουν επίσης κλειστά και την Τρίτη 19 Ιανουαρίου. Να σημειωθεί πως ανοιχτοί θα παραμείνουν μόνο οι παιδικοί Σταθμοί στον Δήμο Φλώρινας, στον δήμο Σερβίων της ΠΕ Κοζάνης και στο δήμο Γρεβενών. Οι δήμαρχοι των παραπάνω Περιφερειακών Ενοτήτων, επισημαίνουν ότι λόγω των μέτρων Covid -19 δεν μπορεί να λειτουργούν τάξεις με ανοικτά παράθυρα όταν την ίδια στιγμή η εξωτερική θερμοκρασία είναι κάτω του μηδενός

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κακοκαιρία, Σχολεία
SHARE:

24Media Network