Κίνηση στους δρόμους: Παραμένει στο κόκκινο ο Κηφισός- LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Κίνηση στους δρόμους: Παραμένει στο κόκκινο ο Κηφισός- LIVE ΧΑΡΤΗΣ
Κίνηση στους δρόμους Eurokinissi

Το "χειρόφρενο" σε λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό και τραμ έφερε... παράλυση με το καλημέρα στους δρόμους της Αθήνας. Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό, καλύτερη η εικόνα σε δρόμους που ήταν "πηγμένοι".

Η 24ωρη απεργία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για σήμερα, Τετάρτη είχε τον αναμενόμενο άμεσο αντίκτυπο στους δρόμους της Αθήνας, όπου η κίνηση να είναι πολύ αυξημένη από νωρίς το πρωί, πριν τις 7 π.μ.

Από πολύ νωρίς, η Λεωφόρος Κηφισού χτύπησε… κόκκινο, με τα οχήματα να “κολλούν” στα δύο ρεύματα, όπου παρατηρείται μποτιλιάρισμα.

Λίγο μετά τις 8π.μ. μάλιστα, η Λεωφόρος βυθίστηκε στο… βαθύ κόκκινο με ουρές χιλιομέτρων και στις δύο πλευρές. Στην κάθοδο, τα οχήματα μένουν ακινητοποιημένα για ώρα από το ύψος της Μεταμόρφωσης μέχρι τη διασταύρωση με τη Λ. Αθηνών, έχοντας σχηματίσει μία ουρά πολλών χιλιομέτρων.

Μετά τις 10 π.μ., η κίνηση στον Κηφισό παρέμεινε αυξημένη, αν και η εικόνα ήταν ελαφρώς βελτιωμένη, ειδικά στην άνοδο όπου ο δρόμος “καθάρισε” και η κυκλοφορία φαίνεται πλέον να διεξάγεται ομαλά.

Καλύτερη είναι η κατάσταση και σε αρκετούς δρόμους στους οποίους νωρίτερα υπήρχε πυκνή ροή οχημάτων και μεγάλες καθυστερήσεις.

Είναι χαρακτηριστικό πως στη Λεωφόρο Αθηνών η διέλευση των οχημάτων διεξάγεται χωρίς προβλήματα, ενώ και στην Κηφισίας η ροή είναι ομαλή. Ωστόσο, αρκετοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας παραμένουν “πηγμένοι”, όπως στη Λ. Αλεξάνδρας και την Πειραιώς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Χωρίς ΜΜΜ την Τετάρτη

Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό και τραμ σήμερα, Τετάρτη (21/09) η Αθήνα, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, στην οποία θα συμμετάσχουν τα σωματεία εργαζόμενων στις συγκοινωνίες της Αθήνας, με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για τις ΔΕΚΟ στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, δεν θα κυκλοφορήσουν από την έναρξη της βάρδιας στις 5 το πρωί έως και τη λήξη της λεωφορεία και τρόλεϊ, ενώ δε θα λειτουργήσουν το τραμ και το μετρό (γραμμές 1, 2 & 3).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα