Μητσοτάκης: “Εθνική οδύνη” ο θάνατος του σμηναγού, Ευστάθιου Τσιτλακίδη

Μητσοτάκης: “Εθνική οδύνη” ο θάνατος του σμηναγού, Ευστάθιου Τσιτλακίδη
Κυριάκος Μητσοτάκης eurokinissi

"Η Πολεμική Αεροπορία και ολόκληρη η Ελλάδα θρηνούν" έγραψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον θάνατο του σμηναγού, Ευστάθιου Τσιτλακίδη.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τη λύπη του για τον θάνατο του σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, μετά από τη συντριβή του αεροσκάφους F-4 της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Ανδραβίδα, το πρωί της Δευτέρας (30/1).

“Την εθνική οδύνη κάνει ακόμη βαρύτερη η είδηση της απώλειας του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη. Η Πολεμική Αεροπορία και ολόκληρη η Ελλάδα θρηνούν και τιμούν.”, έγραψε ο κ. Μητσοτάκης.

Σημειώνεται ότι ο θάνατος του σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη επιβεβαιώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (1/2), από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, ύστερα από τρεις ημέρες αδιάκοπων ερευνών στη θαλάσσια περιοχή, όπου κατέπεσε το αεροσκάφος.

Η ανακοίνωση του ΓΕΑ:

“Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει ότι σήμερα Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023, ολοκληρώθηκαν οι επιχειρήσεις έρευνας – διάσωσης για τον εντοπισμό και του κυβερνήτη του αεροσκάφους F-4E Phantom II, Σμηναγού (Ι) Ευστάθιου Τσιτλακίδη, 31 ετών, που ακολούθησαν το αεροπορικό δυστύχημα της 30ης Ιανουαρίου 2023, 25 ναυτικά μίλια νότια του αεροδρομίου της Ανδραβίδας.

Η συγκέντρωση και η ανάλυση των ευρημάτων, επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

Σμήναρχος (Ι) Σωτήριος Μαγκώτσιος

Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα