Πάτρα: Δώδεκα χρόνια κάθειρξη στην 25χρονη που εξέδιδε ανήλικη σε βαγόνια του τρένου

Πάτρα: Δώδεκα χρόνια κάθειρξη στην 25χρονη που εξέδιδε ανήλικη σε βαγόνια του τρένου

Η υπόθεση ήρθε στο φως τον Φεβρουάριο του 2017, όταν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνέλαβαν την 25χρονη, υποδυόμενοι τους "πελάτες"

Με ποινή κάθειρξης δώδεκα χρόνων και 65.000 ευρώ πρόστιμο καταδικάστηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου, σύμφωνα με πληροφορίες από το  patrisnews.com, μια 25χρονη Ρουμάνα, η οποία κρίθηκε ένοχη για σωματεμπορία και μαστροπεία, κατ’ επάγγελμα και κατά συναυτουργία, εις βάρος μιας ανήλικης συμπατριώτισσάς της.

Η υπόθεση ήρθε στο φως τον Φεβρουάριο του 2017, όταν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνέλαβαν την 25χρονη, υποδυόμενοι τους  «πελάτες».

Το χρονικό της υπόθεσης

Άνδρες της Ασφάλειας Πατρών είχαν συναντήσει τις δύο γυναίκες σε στάση αστικού λεωφορείου σε παραλιακό δρόμο της Πάτρας, όπου συμφώνησαν ερωτική συνεύρεση για χρηματικό ποσό 50 ευρώ.

Αφού η 25χρονη πήρε τα 50 ευρώ, σε προσημειωμένο χαρτονόμισμα, προέτρεψε την 17χρονη, να μεταβεί με τον ένα αστυνομικό, μέσα σε κοντινό βαγόνι τρένου, ενώ η ίδια με το αυτοκίνητο του αλλού αστυνομικού πήγαν σε διπλανό υπαίθριο χώρο στάθμευσης.

Οι αστυνομικοί τότε γνωστοποίησαν την ιδιότητά τους στις δύο αλλοδαπές και συνέλαβαν την 25χρονη.

Σημειώνεται ότι, η 25χρονη για την τέλεση των ερωτικών συνευρέσεων είχε διαμορφώσει, κατάλληλα, βαγόνι συρμού, σε σταθμό τρένου, όπου είχε τοποθετήσει κλινοσκεπάσματα, ενώ στον ίδιο χώρο οι αστυνομικοί είχαν βρει διασκορπισμένα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε είχε προκύψει ότι, η 25χρονη με την χρήση απατηλών μέσων και υποσχέσεων βελτίωσης της ζωής της ανήλικης, την είχε μεταφέρει στην Ελλάδα και παρακρατούσε τα ταξιδιωτικά έγγραφα της, για να την εξαναγκάζει στην πορνεία.

Πηγή: PatrasTimes

SHARE: