Βίντεο: Οι ευχές του Δ. Σαββόπουλου και της ΓΓΠΠ για το Πάσχα

Βίντεο: Οι ευχές του Δ. Σαββόπουλου και της ΓΓΠΠ για το Πάσχα

“Με λίγη προσοχή ακόμα, θα αφήσουμε πίσω μας αυτή τη δύσκολη εποχή” αναφέρει στο μήνυμά της η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έστειλαν τις ευχές τους για την Ανάσταση, συνοδευόμενες από ένα νέο βίντεο.

Το βίντεο έχει μουσική επένδυση το “Περιβόλι” του Διονύση Σαββόπουλου, με τον ίδιο μάλιστα τον καλλιτέχνη να “ανοίγει” και να “κλείνει” το βίντεο στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Στις υπόλοιπες εικόνες, πρωταγωνιστούν οι άνδρες και οι γυναίκες της Πολιτικής Προστασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο των ημερών του φετινού Πάσχα, ο Διονύσης Σαββόπουλος με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στέλνουν τις ευχές τους.

Ίσως αυτό το Πάσχα να μην είναι ολόιδιο με τα προηγούμενα και όπως τα έχουμε συνηθίσει, όμως για εμάς τους Έλληνες αυτό το Πάσχα έχουμε διπλό λόγο για να γιορτάσουμε. Να γιορτάσουμε την πιο μεγάλη θρησκευτική μας γιορτή, την πίστη μας, αλλά μαζί να γιορτάσουμε και την πίστη στις δυνάμεις μας. Να γιορτάσουμε τη θέλησή μας, το κουράγιο μας και όλα αυτά που έχουμε πετύχει μαζί μέχρι τώρα και που μας δίνουν το δικαίωμα να αισιοδοξούμε.

Με λίγη προσοχή ακόμα, θα αφήσουμε πίσω μας αυτή τη δύσκολη εποχή. Θα βγούμε από τη δυσκολία και θα βγούμε νικητές και αυτό λέει πολλά για τις ικανότητες του λαού μας και κάνει αυτό το Πάσχα ίσως πιο σπουδαίο από κάθε άλλο.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Πάσχα, Covid-19
SHARE:

24Media Network