Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ – Σάλμα Χάγιεκ: Απολαυστικοί ως Δίας και Ήρα για τις ανάγκες διαφημιστικού

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ – Σάλμα Χάγιεκ: Απολαυστικοί ως Δίας και Ήρα για τις ανάγκες διαφημιστικού
twitter/bmw

Ο Δίας - Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και η Ήρα Σάλμα Χάγιεκ μετακομίζουν από τον Όλυμπο στο Παλμ Σπρινγκς για τις ανάγκες διαφημιστικού για το Super Bowl.

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και η Σάλμα Χάγιεκ επιστρέφουν στην αρχαιότητα σε ρόλους Δία και Ήρας, σε ένα αστείο διαφημιστικό της BMW για το Super Bowl, που κυκλοφόρησε την Τετάρτη.

Εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία, στο διαφημιστικό σποτ ο Δίας και η σύζυγός τους Ήρα έχουν αποσυρθεί από τον Όλυμπο για το ήσυχο τελευταίο κεφάλαιο της ζωής τους – όμως τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδίαζαν.

Ο Δίας ανακοινώνει ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Ήρα βγαίνουν στη σύνταξη και το ζευγάρι μετακομίζει στη Νότια Καλιφόρνια, αναφέρει η dailymail. «Έχοντας μετακομίσει από τον Όλυμπο στο Παλμ Σπρινγκς, ο Δίας αισθάνεται απογοητευμένος από όλα σχεδόν τα επίγεια ηλεκτρικά πράγματα, μέχρι που συναντά την πλήρως ηλεκτρική BMW iX M60» γράφει στο site της η μεγάλη εταιρεία αυτοκινήτων.

Στο διαφημιστικό της BMW, ο μυώδης, ασπρομάλλης «Δίας» εμφανίζεται να προσπαθεί να χαλαρώσει στην πισίνα και το γήπεδο του γκολφ. Ωστόσο, δεν τα καταφέρνει και πολύ καλά αφού τον ενοχλούν συνεχώς γείτονες που του ζητούν να χρησιμοποιήσει τον κεραυνό του για να τροφοδοτήσει με ρεύμα διάφορα… εργαλεία τους.

Ο Δίας φαίνεται να δυσκολεύεται επίσης να κατανοήσει τη χρήση βασικών ανθρώπινων συσκευών, αλλά ευτυχώς έχει την πανέμορφη σύζυγό του να τον βοηθά: «Καρδιά μου… δεν είναι πυρηνική φυσική» λέει η Ήρα καθώς δείχνει στον «Πατέρα των Θεών» πώς λειτουργεί ο φούρνος μικροκυμάτων.

Ο εκνευρισμένος Δίας καταλήγει να κόψει το ρεύμα σε όλο το Παλμ Σπρινγκς. Τότε εμφανίζεται η Ήρα για να του φτιάξει τη διάθεση με το ολοκαίνουργιο, πλήρως ηλεκτρικό SUV της BMW: το BMW #iX M60.

«Ποιο είναι το μόνο πράγμα που έχει τη δύναμη να φτιάξει το κέφι του Δία; Το απόλυτο ηλεκτρικό όχημα» γράφει η γερμανική εταιρεία αυτοκινήτων στα social media.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα