Εμβόλιο κορονοϊού: Γιατί δεν το έχει κάνει ακόμη ο Μπιλ Γκέιτς και ο Άλμπερτ Μπουρλά

Εμβόλιο κορονοϊού: Γιατί δεν το έχει κάνει ακόμη ο Μπιλ Γκέιτς και ο Άλμπερτ Μπουρλά
Ο Μπιλ Γκέιτς AP

Ψευδείς αποδεικνύονται τελικά οι ισχυρισμοί οτι τόσο ο Μπιλ Γκέιτς όσο και ο CEO της Pfizer Αλμπερτ Μπουρλά δεν θα κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Τις τελευταίες ημέρες διάφοροι έγραφαν στα social media οτι ο Μπιλ Γκέιτς και ο Άλμπερτ Μπουρλά δεν πρόκειται να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Οι ισχυρισμοί αυτοί καταρρίπτονται, σύμφωνα με δημοσίευμα της usatoday καθώς και οι δύο σκοπεύουν να εμβολιαστούν.

Οι ισχυρισμοί αυτοί σχετίζονταν με το γεγονός οτι τόσο ο ιδρυτής τη Microsoft όσο και ο CEO της Pfizer δεν το έχουν κάνει μέχρι στιγμής. Κάποιες αναρτήσεις μάλιστα έγραφαν πως αφού εκείνοι δεν το έχουν κάνει, κάτι  κρύβεται από πίσω και κατέληγαν με τη λέξη “ξυπνήστε!”

Όμως, εκπρόσωπος της οικογένειας του Μπιλ Γκέιτς είπε στη USATODAY ότι ο  ίδιος, η σύζυγός του και όλη η οικογένεια θα εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού “όταν έρθει η σειρά τους”. Άλλωστε το είχε πει κι ο ίδιος όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξη ενώ και η σύζυγός του είναι αρνηθεί ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο σε ανάρτησή της στο facebook.

O Άλμπερτ Μπουρλά. AP

 

Σε ο,τι αφορά τον Άλμπερτ Μπουρλά, όπως είπε εκπρόσωπος της Pfizer, θα κάνει το εμβόλιο απλά όχι ακόμα. Προηγούνται άλλες ομάδες πληθυσμού, όπως τις έχει καθορίσει το CDC, πρόσθεσε η Έιμι Ρόουζ.

Και ο Άλμπερτ Μπουρλά σε συνέντευξή του στο CNBC στις 14 Δεκεμβρίου είχε πει ότι ούτε ο ίδιος ούτε άλλα στελέχη θα έσπαγαν την αλυσίδα επειδή είναι άνθρωποι της εταιρίας, συμπληρώνοντας πως  είναι 59 χρόνων και καλά στην υγεία του. “Θα το κάνω το συντομότερο δυνατό”, είχε πει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα