Γερμανία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην πύλη του γραφείου της Μέρκελ

Γερμανία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην πύλη του γραφείου της Μέρκελ
Τα γραφεία της Καγκελαρίας στο Βερολίνο AP

Συναγερμός στη Γερμανία, με όχημα να πέφτει πάνω στις πύλες της καγκελαρίας. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί σαφές εάν πρόκειται για τροχαίο ατύχημα ή σκόπιμη ενέργεια.

Ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε το πρωί της Τετάρτης (25/11) στην πύλη του γραφείου της Γερμανίδας Καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο, μετέδωσε το Reuters.

Μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί σαφές εάν πρόκειται για τροχαίο ατύχημα ή σκόπιμη ενέργεια, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.

Οι φωτογραφίες του Reuters από το σημείο, δείχνουν ότι πάνω στο αυτοκίνητο που έπεσε στην πύλη, είναι γραμμένη η φράση “Καταραμένοι δολοφόνοι των παιδιών και των ηλικιωμένων. Σταματήστε την πολιτική της Παγκοσμιοποίησης” με λευκά γράμματα.

Οι Αρχές έχουν σπεύσει στο σημείο και εξετάζουν το συμβάν. Εκπρόσωπος της γερμανικής αστυνομίας επιβεβαίωσε το περιστατικό, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Η Μέρκελ ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχει σε τηλεδιάσκεψη το πρωί της Τετάρτης, στην οποία επρόκειτο να συζητηθούν η άρση του lockdown και τα επόμενα βήματα για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα