Ιταλία: Γυναικολόγος “θεράπευε” ασθενείς με σεξ

Ιταλία: Γυναικολόγος “θεράπευε” ασθενείς με σεξ
Ο γιατρός με την "ασθενή" κατά την αποκάλυψη glomex

Δεκαπέντε γυναίκες, μέχρι στιγμής, έχουν υποστηρίξει ότι έχουν πέσει θύματα του 60χρονου γιατρού, ο οποίος υποσχόταν ότι το σεξ μαζί του θεράπευε τα προβλήματά τους.

Μια απίστευτη είδηση, που είναι όπως πέρα για πέρα αληθινή έρχεται από την Ιταλία. Ένας γιατρός στο Μπάρι με το παρατσούκλι “Δρ. Μαγικό Φλάουτο” έλεγε σε ασθενείς του ότι μπορούσε να θεραπεύσει με σεξ τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων, που μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνο.

Ο 60χρονος γυναικολόγος αποκαλύφθηκε όταν είπε σε μια 33χρονη που υποτίθεται είχε HPV, αν και το τεστ Παπ στο οποίο είχε υποβληθεί δεν είχε δείξει κάτι τέτοιο. “Έχω σώσει πολλές γυναίκες από τον καρκίνο. Όλες με τις οποίες είχα σεξουαλική επαφή, ήταν αρνητικές μετά” φέρεται να της είπε. Σοκαρισμένη από τις “οδηγίες” του γιατρού, η γυναίκα ήρθε σε επαφή με ένα ερευνητικό ειδησεογραφικό πρόγραμμα, το οποίο προσέλαβε μια ηθοποιό για να υποδυθεί την ασθενή.

Ο γιατρός “είδε” κάτι επίφοβο στον τράχηλό της και προσφέρθηκε να κάνει σεξ μαζί της, ισχυριζόμενος ότι θα της πρόσφερε ανοσία. Όταν η ηθοποιός έκανε νύξη για χρήση προφυλακτικού, αυτός φέρεται να της είπε ότι η προφύλαξη δεν θα της επέτρεπε να επωφεληθεί από τα αντισώματά του. Ο γιατρός πιάστηκε στα πράσα από την τηλεοπτική κάμερα και μέσω του δικηγόρου του, υποστήριξε ότι “Έχω θεραπεύσει με επιτυχία εκατοντάδες γυναίκες εδώ και πάνω από 40 χρόνια. Πρότεινα μια εναλλακτική θεραπεία που έχει αποφέρει αποτελέσματα”, προσθέτοντας ότι ποτέ δεν ανάγκασε κάποια γυναίκα να κάνει σεξ μαζί του.

Μέχρι στιγμής 15 γυναίκες έχουν εμφανιστεί και έχουν υποστηρίξει ότι έχουν πέσει θύματά του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα