Κορονοϊος: Ηλικιωμένο ζευγάρι δίνει μαθήματα αγάπης στα σύνορα Δανίας-Γερμανίας

Κορονοϊος: Ηλικιωμένο ζευγάρι δίνει μαθήματα αγάπης στα σύνορα Δανίας-Γερμανίας
Ο κορονοϊός δεν μπορεί να εμποδίσει την αγάπη ενός ηλικιωμένου ζευγαριού

Η αγάπη δεν έχει σύνορα ακόμα και στην εποχή του κορονοϊού, με ένα ηλικιωμένο ζευγάρι να έχουν μετατραπεί σε... ντόπιους σταρ δίνοντας καθημερινά ραντεβού στα σύνορα Δανίας-Γερμανίας!

Εκείνη, η Ίνγκα Ράσμουσεν, είναι 85 ετών από την Δανία. Εκείνος, ονομάζεται Κάρστεν Τούχσεν, είναι 89 ετών και Γερμανός. Μαζί συνθέτουν ένα από τα διασημότερα ηλικιωμένα ζευγάρια αυτή την εποχή καθώς κάθε ημέρα ο καθένας διανύει μία απόσταση με μεταφορικό μέσο και έχουν ραντεβού κοντά στην πόλη του Άβεντοφτ, όπου υπάρχουν σύνορα που χωρίζουν τις δύο χώρες.

Φυσικά, τηρούν όλες τις νόμιμες αποστάσεις ακολουθώντας το πρωτόκολλο αφού δεν θέλουν να κολλήσουν τον κορονοϊό και επιθυμούν να συνεχίζουν να τα λένε για αρκετά χρόνια ακόμα. “Είναι λυπηρή αυτή η κατάσταση, όμως δεν μπορούμε να το αλλάξουμε”, δήλωσε ο κύριος Ρασμούσεν στην “Deutsche Welle”.

Όσο για το πώς έγιναν τόσο διάστημοι, σε αυτό έπαιξε το ρόλο του ο δήμαρχος του Τόντερ που τους εντόπισε κατά τη διάρκεια μίας βόλτας του με ποδήλατο και θελησε να μοιραστεί την ιστορία τους μέσω ανάρτησης που έκανε στο προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

Όπως αναφέρει το BBC “το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά πριν από δύο χρόνια και για πάνω από έναν χρόνο πέρασαν μαζί κάθε ημέρα. Η κυρία Ράσμουσεν οδηγεί στα σύνορα από την πόλη του Γκαλέχους, ενώ ο κύριος Χάνσεν παίρνει το ποδήλατό του από την πόλη το Σούντερλουγκουμ για να φτάσει στα σύνορα

Στο παρελθόν έχουν κάνει ταξίδια μαζί ενώ σχεδιάζουν να κάνουν ταξίδια μόλις σταματήσει ο εφιάλτης της πανδημίας”. Σημειώνεται πως τα σύνορα Δανίας-Γερμανίας έκλεισαν δύο εβδομάδες πριν, με το που ξέσπασε ο κορονοϊός, με την Γερμανία να μετράει ως τώρα 63.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα και η Δανία πάνω από 2.500.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα