Κούβα: Καμπίνα αεροσκάφους γέμισε με καπνό στον αέρα – Σοκαριστικό βίντεο

Κούβα: Καμπίνα αεροσκάφους γέμισε με καπνό στον αέρα – Σοκαριστικό βίντεο
Καπνός στην καμπίνα αεροσκάφους της Southwest Airlines Twitter@NewsInt_

Δραματικές στιγμές έζησαν οι επιβάτες αεροσκάφους της Southwest Airlines, που εκτελούσε την πτήση από την Αβάνα στη Φλόριντα, όταν η καμπίνα γέμισε με καπνούς μετά την απογείωση. Σε απόγνωση οι επιβάτες.

Τρόμος στον αέρα για τους επιβάτες της πτήσης της Southwest Airlines με προορισμό τη Φλόριντα, όταν η καμπίνα του αεροσκάφους γέμισε με καπνούς λίγα λεπτά μετά την απογείωση.

Βίντεο από το εσωτερικού του αεροσκάφους κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τις δραματικές στιγμές που έζησαν οι επιβάτες της πτήσης 3923, η οποία είχε αναχωρήσει από την Αβάνα της Κούβας για το Fort Lauderdale της Φλόριντα το πρωί της Κυριακής, όταν η καμπίνα γέμισε με καπνούς δημιουργώντας πανικό.

Εκπρόσωπος της εταιρίας ανέφερε πως πιθανόν το πρόβλημα δημιουργήθηκε εξαιτίας πουλιών που προσέκρουσαν σε έναν από τους κινητήρες και στη μύτη του αεροσκάφους λίγο μετά την απογείωση. Ο καπνός εισήλθε στην καμπίνα του αεροπλάνου, αλλά κανείς δεν τραυματίστηκε, δήλωσε ότι η αεροπορική εταιρεία και η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας της Κούβας, CACSA.

Το Boeing 737 έφερε 147 επιβάτες και 6 άτομα πλήρωμα, δήλωσε η Southwest Airlines.

Το αεροσκάφος προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση και επέστρεψε στην Αβάνα, ενώ οι επιβάτες εκκένωσαν το αεροσκάφος από τις σκάλες, λόγω καπνού στην καμπίνα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα