Μελάνια Τραμπ: Πώς εξηγείται η απουσία της

Μελάνια Τραμπ: Πώς εξηγείται η απουσία της
AP/Evan Vucci

Οι σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της Μελάνια Τραμπ και η επιθυμία της να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Μελάνια Τραμπ, η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που έφυγε από την Ουάσινγκτον, τον περασμένο Ιανουάριο. Η ίδια εμφανίστηκε μόλις μια φορά το φετινό καλοκαίρι, όταν εντοπίστηκε τον Ιούλιο να φεύγει με τον γιό της από τον Πύργο του Ντόναλντ Τραμπ, στη Νέα Υόρκη.

Τον περασμένο μήνα η Μελάνια Τραμπ επέστρεψε από το Νιού Τζέρσεϊ στη Φλόριντα και σύμφωνα με το CNN, εκεί πρόκειται να παραμείνει για το επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ ο γιός της φοιτά σε ιδιωτικό λύκειο.

Όπως φαίνεται η Μελάνια δεν έχει σκοπό να κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση και πλέον η αδιαφορία της ως προς τη δημόσια πολιτική ζωή είναι αρκετά έντονη. Πολλοί μάλιστα αναφέρουν πως η ίδια όχι μόνο δεν επιθυμεί να ενισχύσει τις πολιτικές φιλοδοξίες του συζύγου της, αλλά δεν έχει και καμία επιθυμία να γίνει ξανά η πρώτη κυρία.

“Το να γίνει η πρώτη κυρία δεν είναι αυτό που θέλει”, είπε ένας από τους ανθρώπους, που είχε στενή σχέση με την Μελάνια Τραμπ κατά τη διάρκεια της θητείας τους στον Λευκό Οίκο. “Για εκείνη ήταν ένα κεφάλαιο και τελείωσε”, πρόσθεσε.

AP/Manuel Balce Ceneta

“Δεν πρόκειται να τη δείτε σε εκστρατείες, αντ’ αυτού θα είναι η Λάρα (η σύζυγος του γιού Τραμπ, Έρικ) ή η Κίμπερλι Γκιλφόιλ (η σύντροφος του μεγαλύτερου γιού του, Ντον). Έχουν θέληση να ξανασυμμετάσχει ο Τραμπ στις εκλογές. Η Μελάνια σίγουρα όχι”, είπε χαρακτηριστικά ένα άλλο άτομο.

Θεωρεί τον αγώνα του συζύγου της στη πολιτική, ως δική του δουλειά και όχι δική της, σύμφωνα με πρόσωπο που τη γνωρίζει. Η απουσία της σε μελλοντική προεκλογική εκστρατεία, αν συμβεί, δεν θα είναι κάτι ασυνήθιστο δεδομένου των εμφανίσεων που έκανε και στο παρελθόν.

Το γραφείο της Μελάνια, ωστόσο δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα του CNN, για κάποιο σχόλιο σχετικά με αυτό.

AP/Manuel Balce Ceneta

Οι εμφανίσεις της Μελάνια το 2016 ήταν σπάνιες και δεν εμφανιζόταν συχνά σε εκδηλώσεις. Πιο συγκεκριμένα, όταν ήταν πρώτη κυρία, συμμετείχε σε λιγότερες από πέντε συνεντεύξεις στη κάμερα, ενώ δεν έδωσε καμία συνέντευξη σε έντυπα μέσα, σύμφωνα με έναν συνεργάτη τους.

Τον Φεβρουάριο ανακοίνωσε μέσω Tweet το άνοιγμα του νέου γραφείου της ‘The Office of Melania Trump’ και έκτοτε ο λογαριασμός στο twitter δεν έχει δημοσιεύσει περαιτέρω ανακοινώσεις για δημόσιες εμφανίσεις, δράσεις ή ομιλίες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα