Ο άνεργος σωσίας του Ομπάμα από το Μπρονξ

Ο άνεργος σωσίας του Ομπάμα από το Μπρονξ

Ποιος είναι ο Louis Ortiz που από άσημος, έγινε διασημότητα λόγω της ομοιότητας του με τον Αμερικανό Πρόεδρο (Vids)

Πως θα αισθανόταν κανείς αν ξυπνούσε, κοιταζόταν στον καθρέφτη και έβλεπε τον Πλανητάρχη να τον κοιτάζει στα μάτια; Κάπως έτσι πρέπει να αισθάνεται καθημερινά ο Πορτορικανός Louis Ortiz.

Ο Ortiz που είναι άνεργος και μόνιμος κάτοικος Μπρονξ, κατάφερε να δώσει νόημα στην καθημερινή ζωή του μέσω της ομοιότητας του με τον Μπάρακ Ομπάμα.

Σύμφωνα με τους N.Y. Times, ο ίδιος δήλωσε πως μέχρι το 2011, όταν και έγινε γνωστός σαν "δεύτερος Ομπάμα" ή " Bronx Obama", "ζούσε στη ζώνη του λυκόφωτος". Την ίδια περίοδο που δολοφονήθηκε ο Osama bin Laden, ο Πορτορικανός "έφτιαχνε" το όνομα του στις γειτονιές του Μπρονξ, προσπαθώντας να ενσαρκώσει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Από τον τρόπο που μιλάει, μέχρι τον τρόπο που ντύνεται και κινείται.

Ο κόσμος μπορεί να καταλαβαίνει ότι δεν πρόκειται φυσικά για το ίδιο άτομο, αλλά όπως εκείνος δηλώνει, "μιλώντας με εμένα, απευθύνονται στον Ομπάμα που θα ήθελαν, έτσι όπως τον φαντάζονται. Μιλάνε με έναν πιο ανθρώπινο, πιο προσιτό Ομπάμα".


Best Obama impersonator από CDemo83

Λίγο πριν τις κρίσιμες Προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, ο σκηνοθέτης Ryan Murdock, αφιέρωσε ένα νέο βίντεο για τον άνεργο Ortiz και για τις σχέσεις του με τους φίλους, τους οπαδούς αλλά και τους αντιπάλους του Ομπάμα.

Ο Murdock ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ που θα τιτλοφορείται " The Audacity of Louis Ortiz" και αναμένεται να είναι διαθέσιμο στο κοινό τους επόμενους μήνες. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να συγκεντρωθεί το ποσό - στόχος για την υλοποίηση της ταινίας, η οποία είναι αυτοχρηματοδοτούμενη μέσω διαδικτύου.

Μέσω του Ortiz, ο σκηνοθέτης θα "ξεγυμνώσει" τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, αφού θα βάλει τον σωσία του να "υποστεί" δοκιμασίες που πολλοί θα πλήρωναν όσο όσο για να τις φέρει εις πέρας ο ίδιος ο Ομπάμα. 

Πηγή: nytimes.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Louis Ortiz as Barack Obama

SHARE:

24Media Network