Ο Μπιλ Γκέιτς “μίλησε”: Για πότε προβλέπει το τέλος της πανδημίας

Ο Μπιλ Γκέιτς “μίλησε”: Για πότε προβλέπει το τέλος της πανδημίας
Μπιλ Γκέιτς AP

Ο Μπιλ Γκέιτς προέβη σε μια ακόμα πρόβλεψη για το τέλος της πανδημίας του κορονοϊού. Μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε πως το 2021 δεν ήταν... η χρονιά του! Τι να πούμε και εμείς.

Σε ένα πρόσφατο άρθρο του με τίτλο “Λόγοι για αισιοδοξία μετά από μια δύσκολη χρονιά” ο συνιδρυτής της Microsoft παραδέχτηκε ότι το 2021 ήταν “η πιο ασυνήθιστη και δύσκολη χρονιά της ζωής του” συμπληρώνοντας πως “ο προσωπικός του κόσμος δεν έμοιαζε ποτέ μικρότερος απ’ ότι αυτούς τους 12 μήνες”.

Ο Gates, πέραν όλων των άλλων βίωσε και έναν χωρισμό που σίγουρα τον σημάδεψε.

Αναφερόμενος στην πανδημία και συγκεκριμένα την μετάλλαξη Δέλτα ο δισεκατομμυριούχος παραδέχτηκε πως οι προβλέψεις του τελικά δεν βγήκαν αληθινές. “Δεν είμαστε τόσο κοντά στο τέλος της, όπως ήλπιζα ότι θα είμαστε μέχρι τώρα. Δεν προέβλεψα μια τόσο μεταδοτική παραλλαγή και υποτίμησα τη δυσκολία του να πείσει κανείς τους ανθρώπους να εμβολιαστούν καθώς και να συνεχίσουν να φορούν τις μάσκες τους”.

“Είμαι αισιόδοξος πως η στιγμή είναι επιτέλους κοντά. Ίσως είναι ανόητο να κάνω μια ακόμα πρόβλεψη, όμως θέλω να πιστεύω πως η πανδημία θα φτάσει στο τέλος της κάποια στιγμή μες το 2022”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα