Σιγκαπούρη: Η Shell επιβεβαίωσε κρούσμα από κοροναϊό

Σιγκαπούρη: Η Shell επιβεβαίωσε κρούσμα από κοροναϊό
Εξέταση για κοροναϊό. AP

Μετά το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού, η εταιρία ανακοίνωσε αυξημένα προληπτικά μέτρα, συμπεριλαμβανομένης της απολύμανσης και της ανίχνευσης θερμοκρασίας.

Ένας εργολάβος που συνεργάζεται με την Shell στην βιομηχανική της μονάδα στο Πουλαού Μπακού στην Σιγκαπούρη προσβλήθηκε από τον κοροναϊό, όπως ανακοίνωσε η εταιρία την Παρασκευή, καθώς η Σιγκαπούρη κατά τις τελευταίες ημέρες αναφέρει την μεγαλύτερη αύξηση των κρουσμάτων.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές μονάδες παραγωγής που διαθέτει η Shell, ενώ όπως είχε γίνει γνωστό προηγουμένως, η εταιρία έστειλε στο σπίτι τους μερικούς υπαλλήλους από τα κεντρικά της γραφεία, μετά τον εντοπισμό ενός άλλου υπαλλήλου που είχε προσβληθεί από τον κοροναϊό.

Η εταιρεία δήλωσε ότι οι δραστηριότητές της δεν επηρεάστηκαν από τα περιστατικά.

Μια εκπρόσωπος της Shell δήλωσε ότι ως προληπτικό μέτρο, το προσωπικό που έχει βρεθεί στον ίδιο χώρο εργασίας με τον εργολάβο πήραν άδεια όταν η Shell ειδοποιήθηκε σχετικά με το ύποπτο κρούσμα.

“Έχουμε καθαρίσει και απολυμάνει προσεκτικά το χώρο εργασίας και τους κοινόχρηστους χώρους του εργαζομένου σύμφωνα με τις οδηγίες”, δήλωσε στο Reuters.

Πρόσθεσε ότι η Shell είχε επίσης εφαρμόσει προληπτικά μέτρα σύμφωνα με τις συμβουλές του υπουργείου Υγείας της Σιγκαπούρης, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης θερμοκρασίας στην Πουλαού Μπακού και σε άλλες τοποθεσίες και θέσεις εργασίας της Shell Singapore.

Ο χώρος παραγωγής του Πουλαού Μπακού είναι ένα ολοκληρωμένο εργοστάσιο διυλιστηρίων και χημικών προϊόντων και μπορεί να επεξεργαστεί έως και 500.000 βαρέλια την ημέρα πετρελαίου.

Η Σιγκαπούρη έκανε λόγο για εννέα νέα περιστατικά του ιού, ενώ το σύνολο των κρουσμάτων έχουν φτάσει στα 67.

Η χώρα έχει μία από τις υψηλότερες τάσεις της νόσου εκτός της Κίνας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα