Θρίλερ στον Καναδά: Η θάλασσα ξέβρασε 14ο ανθρώπινο πόδι

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου ASSOCIATED PRESS

Αντιμέτωπος με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε ένας άντρας την Κυριακή ενώ περπατούσε στην παραλία, στην περιοχή Gabriola

Διαστάσεις θρίλερ με πρωταγωνιστή κάποιον serial killer παίρνει η περίεργη υπόθεση με τα κομμένα ανθρώπινα πόδια που έχει ξεβράσει η θάλασσα στον Καναδά, καθώς όπως έγινε γνωστό σήμερα βρέθηκε κι άλλο.

Δημοσίευμα του Guardianαναφέρει ότι η αστυνομία διεξάγει έρευνες μετά τον εντοπισμό ανθρώπινου ποδιού στις ακτές της Βρετανικής Κολομβίας, την περασμένη Κυριακή, στην περιοχή Gabriola, από έναν άντρα που περπατούσε στην παραλία.

ADVERTISING

Πρόκειται για το 14ο ανθρώπινο κάτω άκρο που ξεβράζει η θάλασσα απ' το 2007. Και αυτό όπως και τα προηγούμενα 13 βρέθηκαν με αθλητικά παπούτσια.

Θρίλερ στον Καναδά: Η θάλασσα ξέβρασε 14ο ανθρώπινο πόδι

Κάποιοι έχουν συνδέσει τα μακάβρια ευρήματα με φυσικές καταστροφές όπως το τσουνάμι του 2004 ή με κάποια αεροπορική ή ναυτική τραγωδία. Άλλοι πάντως πιστεύουν ότι πίσω απ' τα 14 κομμένα πόδια ίσως κρύβεται κάποιος μανιακός δολοφόνος.

Το τελευταίο κομμένο πόδι είχε βρεθεί τον Δεκέμβριο του 2017 από έναν άντρα καθώς περπατούσε με τον σκύλο του κατά μήκος ακτής στο Βανκούβερ. Ο ιατροδικαστής της περιοχής τότε είχε πει ότι το πόδι ανήκε σε έναν 79χρονο απ' την Ουάσινγκτον που αγνοείτο και βρέθηκε αργότερα νεκρός. Η έρευνα πάντως συνεχίζεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μυστήριο στον Καναδά: Η θάλασσα ξέβρασε το 13ο ανθρώπινο πόδι σε παπούτσι

SHARE:

24Media Network