Twitter: Παραιτείται ο συνιδρυτής και CEO, Τζακ Ντόρσεϊ

Twitter: Παραιτείται ο συνιδρυτής και CEO, Τζακ Ντόρσεϊ
Τζακ Ντόρσεϊ AP ΙMAGES

Ο συνιδρυτής του Twitter Τζακ Ντόρσεϊ αποφάσισε να παραιτηθεί από Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας. Τι αναφέρει σε ανακοίνωση που ανήρτησε στον λογαριασμό του.

Την παραίτησή του από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Twitter, ανακοίνωσε τη Δευτέρα (29/11) ο συνιδρυτής της πλατφόρμας Τζακ Ντόρσεϊ.

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Τζακ Ντόρσεϊ εξήγησε τους λόγους της απόφασής του.

“Αποφάσισα να αποχωρήσω από το Twitter, επειδή πιστεύω ότι η εταιρεία είναι έτοιμη να απομακρυνθεί από τους ιδρυτές της. Υπάρχουν τρεις λόγοι για τους οποίους θεωρώ ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή”, έγραψε στην ανάρτησή του.

Συνεχίζοντας, ο Τζακ Ντόρσεϊ ανέφερε πως είναι η στιγμή να δώσει χώρο και βήμα σε άλλους συναδέλφους του να αναλάβουν καίριες θέσεις στην εταιρεία, ανακοινώνοντας τον διάδοχό του, που θα είναι ο σημερινός τεχνικός διευθυντής Πάραγκ Άγκραβαλ.

Ο Ντόρσεϊ είπε ότι έχει βαθιά εμπιστοσύνη στον αντικαταστάτη του. “Είμαι βαθιά ευγνώμων για την ικανότητα, την καρδιά και την ψυχή του. Είναι η ώρα του να ηγηθεί”, δήλωσε.

Την Κυριακή, ο ίδιος έγραψε σε ανάρτησή του “Αγαπώ το Twitter, συγκεντρώνοντας περίπου 66.000 likes.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version