Από το STAR στο MEGA η Κατερίνα Παναγοπούλου

Από το STAR στο MEGA η Κατερίνα Παναγοπούλου
H Κατερίνα Παναγοπούλου

H δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου, θα ενισχύσει τον ειδησεογραφικό τομέα του MEGA από 1η Σεπτεμβρίου. Στο STAR ο Σπύρος Λάμπρου.

Στο MEGA θα βρίσκεται από 1η Σεπτεμβρίου η δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία μέχρι πρότινος παρουσίαζε το δελτίο ειδήσεων του STAR το Σαββατοκύριακο.

“To MEGA είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας  από την 1η Σεπτεμβρίου με την δημοσιογράφο Κατερίνα Παναγοπούλου , η οποία με την παρουσία της θα ενισχύσει τον ειδησεογραφικό τομέα του καναλιού”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του καναλιού.

Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της Κατερίνας Παναγοπούλου με το STAR, με το κανάλι να ευχαριστεί την καλή συνάδελφο για τη γόνιμη παρουσία της.

Παράλληλα το STAR ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του από την 1η Σεπτεμβρίου, με τον έμπειρο δημοσιογράφο, Σπύρο Λάμπρου. Ο Σπύρος Λάμπρου θα ενισχύσει τους τομείς του ελεύθερου και κοινωνικού ρεπορτάζ, στους οποίους το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα. Παράλληλα, θα παρουσιάζει τα Κεντρικά Δελτία Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version