Αποτελέσματα Πανελληνίων 2021: Ανακοινώνονται σήμερα οι βαθμολογίες

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2021: Ανακοινώνονται σήμερα οι βαθμολογίες
Αποτελέσματα πανελλαδικών Eurokinissi

Μετά τις 13:00 της Παρασκευής αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2021 των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ. Όσοι έχουν κάνει τη σχετική αίτηση θα λάβουν SMS.

Σήμερα, Παρασκευή (09/07) μετά τις 13:00, αναμένεται να ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2021 σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά του στοιχεία.

Ταυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Αποτελέσματα Πανελλήνιες 2021 – Βαθμολογία με SMS

Υπενθυμίζεται ότι φέτος για πρώτη φορά, οι υποψήφιοι θα μπορούν να λάβουν την βαθμολογία τους με SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν κάνει την σχετική αίτηση.

Παράλληλα, όπως ανέφερε το υπουργείο, στη διάρκεια της λειτουργίας των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για την ανάρτηση της βαθμολογίας οι υποψήφιοι που δεν έχουν αποκτήσει κωδικό ασφαλείας (password) για το Μηχανογραφικό Δελτίο, θα μπορούν την ίδια ημέρα να ζητήσουν να τους αποδοθεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα