ΑΝΕΛ: Σε διαρκή επικοινωνία Τσίπρας- Καμμένος

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος EUROKINISSI

Η αυριανή συνέντευξη τύπου του κυβερνητικού εταίρου θα αφορά ζητήματα του κόμματος, διαβεβαιώνουν πηγές των ΑΝΕΛ, τονίζοντας τη συνεχή επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον υπουργό Άμυνας, καθώς άπαντες αναμένουν τη στάση του δεύτερου όσον αφορά στις τελευταίες εξελίξεις στο Σκοπιανό

"Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία και διαρκή ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα και κρίσιμα ζητήματα. Η αυριανή συνέντευξη Τύπου αφορά ζητήματα του κόμματος", ανέφεραν πηγές των ΑΝΕΛ.

Με τη διαρροή αυτή θέλησαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από το γεγονός ότι λίγο μετά την επικοινωνία Τσίπρα- Ζάεφ ανακοινώθηκε ότι  ο κυβερνητικός εταίρος θα δώσει αύριο συνέντευξη τύπου, στην οποία όλοι αναμένουν τι θα πει εάν ερωτηθεί για το Σκοπιανό.

ADVERTISING

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος εξάλλου μιλώντας νωρίτερα στο Ραδιόφωνο 24/7 δήλωσε: "Δεν ανησυχώ, ούτε πιστεύω ότι θα γίνει κάτι φοβερό και τρομερό" στην αυριανή συνέντευξη τύπου Καμμένου, σημειώνοντας ότι είναι γνωστές οι θέσεις των ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκοπιανό, Αλέξης Τσίπρας, Καμμένος, Ανεξάρτητοι Έλληνες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συνέντευξη τύπου Καμμένου με φόντο το Σκοπιανό

Οριστική συμφωνία την Τρίτη βλέπει ο Ζάεφ

Τηλεφώνησε ο Ζάεφ στον Τσίπρα

Κοτζιάς: Τελειώσαμε με τον αλυτρωτισμό

SHARE:

24Media Network