Επιμένει ο Μελάς: "Δεν με δεσμεύει η απόφαση του Συνεδρίου για Πρόεδρο"

Επιμένει ο Μελάς: "Δεν με δεσμεύει η απόφαση του Συνεδρίου για Πρόεδρο"

Τι δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παναγιώτης Μελάς, για την απόφαση του συνεδρίου του κόμματος, να μην υπερψηφιστεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας

"Αν θα υπερψηφίσω ή θα καταψηφίσω, θα εξαρτηθεί από τη μελέτη που θα κάνω μέχρι τότε για το τι θα είναι για το καλό του λαού. Δεν δεσμεύομαι από την κομματική γραμμή. Αν είναι να ψηφίσω κάτι καλό για τον λαό, θα ψηφίσω και αντίθετα από την κομματική γραμμή και δεν έχω πρόβλημα να φύγω, όπως έφυγα από τη ΝΔ καταψηφίζοντας το μνημόνιο, διότι δεν μπορούσα να ψηφίζω συνέχεια να κόβονται μισθοί και συντάξεις και να μπαίνουν χαράτσια", ξεκαθάρισε ο βουλευτής των Αν.Ελ, Παναγιώτης Μελάς, μετά την απόφαση του συνεδρίου του κόμματος να μην υπερψηφιστεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Βήμα» είπε για το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας των Αν.Ελ. με τον ΣΥΡΙΖΑ: "Όταν λένε για ιδεολογική ταυτότητα, δεν έχουμε την ίδια με τους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ και είναι γεγονός ότι θα υπήρχαν αντιρρήσεις και διαφορετικές απόψεις σε πολλά θέματα. Γι' αυτό σας λέω, γι' αυτές τις κόκκινες γραμμές που λέει ο Πάνος Καμμένος, να τις κάνουμε πράξη. Να τις υπογράψουμε".

Ερωτηθείς αν τα λεγόμενα Καμμένου περί "αποκεφαλισμών", τον αφορούν προσωπικά είπε ότι "τον είχα ρωτήσει και μου είχε πει ότι δεν αφορά τίποτε εμένα, ούτε οι αποκεφαλισμοί ή τα μαξιλάρια. Εγώ λοιπόν το λέω ξεκάθαρα: Λειτουργώ κατά συνείδηση και για το καλό του λαού θα κάνω ό,τι θα κάνω. Άμα είναι για το καλό του, θα ψηφίσω Πρόεδρο. Αν δεν είναι, δεν θα ψηφίσω".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ανεξάρτητοι Έλληνες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σίγουρος ο Καμμένος: Δεν θα ψηφίσει ούτε ένας βουλευτής των ΑΝΕΛ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τα μαζεύει ο Μελάς για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μιλά για κυβερνήσεις συνεργασίας

SHARE:

24Media Network