Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση

Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση
Δηλώσεις Πάνου Καμμένου μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα Eurokinissi

Οριστικό το διαζύγιο Τσίπρα - Καμμένου. Λιγότερο από μία ώρα διήρκεσε η συνάντηση του προέδρου των ΑΝΕΛ με τον πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση λόγω της διαφωνίας του κόμματός του για το εθνικό θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

«Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό κάναμε μια αρκετά μεγάλη συζήτηση, υπήρξε μια συνεργασία επι τέσσερα ολόκληρα χρόνια, σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης, δυο κόμματα από διαφορετικούς χώρους βρεθήκαμε και καταφέραμε να βγάλουμε την Ελλάδα μας από τα μνημόνια, ο πρώτος στόχος επευτεύχθη» δήλωσε ο Πάνος Καμμενος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Το θέμα της Μακεδονίας, θέμα για το οποίο έπεσαν χιλιάδες νεκροί δεν μου επιτρέπει να μην θυσιάσω την καρέκλα. Θα γίνουν αναλυτικές ανακοινώσεις στη συνέντευξη τύπου σε λίγο» πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

«Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό για τη συνεργασία και του εξήγησα, ότι για το θέμα το εθνικό δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. Οι ΑΝΕΛ, αποχωρούν από την κυβέρνηση» κατέληξε ο κ. Καμμένος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα