ΚΚΕ: Το χάος με τα self test επιβεβαιώνει την εγκληματική διαχείριση της κυβέρνησης

ΚΚΕ: Το χάος με τα self test επιβεβαιώνει την εγκληματική διαχείριση της κυβέρνησης
Από τα γραφεία του ΚΚΕ Eurokinissi

Για "εγκληματική διαχείριση της κυβέρνησης" κάνει λόγο το ΚΚΕ σε σχόλιό του, σχετικά με τις ελλείψεις που παρατηρούνται στα self test, δύο ημέρες πριν το άνοιγμα των σχολείων.

Σφοδρή κριτική κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της, σε ό,τι αφορά τις ελλείψεις σε self test μόλις δύο ημέρες πριν το άνοιγμα των σχολείων, άσκησε το ΚΚΕ σε σχόλιό του.

Μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για “εγκληματική διαχείριση της κυβέρνησης“, ενώ τονίζει για ακόμη μια φορά την ανάγκη δωρεάν χορήγησης των μοριακών τεστ για ουσιαστική ανάσχεση της μεταδοτικότητας του κορονοϊού.

Το σχόλιο του ΚΚΕ αναφέρει τα εξής:

“Το χάος με τα self test, ενόψει του ανοίγματος των σχολείων, επιβεβαιώνει την εγκληματική διαχείριση της κυβέρνησης και την ανάγκη να ικανοποιηθεί το αίτημα για μαζικά, δωρεάν και επαναλαμβανόμενα τεστ στα σχολεία, με ευθύνη του ΕΟΔΥ για όλους τους εκπαιδευτικούς και όλους τους μαθητές.

Δωρεάν μοριακά τεστ για όλους σε περίπτωση κρούσματος στις σχολικές τάξεις, για να γίνει ουσιαστική ανάσχεση της μεταδοτικότητας” τονίζει στο σχόλιό του το ΚΚΕ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα