Με τα χρώματα της Ουκρανίας η Νόνη Δούνια για την ομιλία Ζελένσκι στη Βουλή

Με τα χρώματα της Ουκρανίας η Νόνη Δούνια για την ομιλία Ζελένσκι στη Βουλή
Νόνη Δούνια Eurokinissi

Ως ένδειξη υποστήριξης της Ουκρανίας, με αφορμή την ομιλία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο ελληνικό κοινοβούλιο, η Νόνη Δούνια επέλεξε ενδύματα στα χρώματα της ουκρανικής σημαίας.

Ολοκληρώθηκε η αναμενόμενη ομιλία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στο ελληνικό κοινοβούλιο, με τον Ουκρανό πρόεδρο να δέχεται θερμό καλωσόρισμα και συνεχή χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους.

Το παρών στην ομιλία έδωσε και η βουλευτής της ΝΔ, Νόνη Δούνια, επιλέγοντας να φορέσει μωβ σακάκι και κίτρινο παντελόνι, χρώματα που παραπέμπουν στην ουκρανική σημαία, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει τη στήριξή της.

Η Νόνη Δούνια στα χρώματα της ουκρανικής σημαίας Eurokinissi


Αντίστοιχα, το μπάνερ του τηλεοπτικού καναλιού της Βουλής, που μετέδιδε ζωντανά την ομιλία του Ζελένσκι, είχε τα χρώματα της ουκρανικής σημαίας.

Η Ελλάδα έχει δείξει έμπρακτα τη στήριξή της στην Ουκρανία, από την έναρξη του πολέμου, κάτι για το οποίο ευχαρίστησε θερμά και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, απευθυνόμενος στο κοινοβούλιο.

Ευχαριστούμε την Ελλάδα για τη συμμετοχή στις κυρώσεις. Χρησιμοποιήστε τη δική σας επιρροή για όποια διάσωση μπορούμε να κάνουμε. Η Ουκρανία είναι όρθια. Να δουλέψουμε λοιπόν μαζί για να σώσουμε αυτό που δημιούργησαν μαζί Έλληνες και Ουκρανοί. Να μην χάσουμε την κοινή μας πολιτιστική κληρονομιά. Να μην γίνει η Μαριούπολη Θερμοπύλες. Πρέπει να μάθουν ότι όποιος επιλέγει τον πόλεμο, χάνει”, είπε μεταξύ άλλων ο Ουκρανός πρόεδρος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα