Μπακογιάννη: Αυτό που ζούμε στην ΕΡΤ, το έχω ξαναζήσει το ’80

Μπακογιάννη: Αυτό που ζούμε στην ΕΡΤ, το έχω ξαναζήσει το ’80
Η πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη Eurokinissi

Η πρώην υπουργός, τομεάρχης οικονομίας και ανάπτυξης, βουλευτής Α' Αθήνας της ΝΔ, Ντ. Μπακογιάννη, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 στον απόηχο του εμπάργκο της ΝΔ στην ΕΡΤ. Τι είπε για τις συντάξεις και τον Πάνο Καμμένο, σχετικά με τη στάση του στο Μακεδονικό.

“Η σοβαρότης και ο κ Καμμένος είναι δύο έννοιες που δύσκολα συμβαδίζουν”, δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Σκληρό Ροκ Χ2” και τους Σεραφείμ Κοτρώτσο και Έλλη Τριανταφύλλου, η Ντόρα Μπακογιάννη σε σχέση με τις δηλώσεις του Προέδρου των ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό.

Όπως είπε η κυρία Μπακογιάννη, “η συμφωνία των Πρεσπών παράγει ήδη αποτελέσματα”, ενώ εκτίμησε ότι το δημοψήφισμα θα περάσει στα Σκόπια.

Όσον αφορά στις συντάξεις, δήλωσε, πως η κυβέρνηση ψήφισε δύο φορές τη μείωση των συντάξεων “και τώρα προσπαθούν να πάρουν πίσω αυτό που υπέγραψαν”.

“Εάν η κυβέρνηση έρθει σε ρήξη με τους εταίρους, η ΝΔ θα τοποθετηθεί με βάση τα δεδομένα παρότι το κόμμα υποστηρίζει ότι η περικοπή δεν χρειάζεται. Εάν τινάξουν τα πάντα στον αέρα θα είναι το αποτέλεσμα μιας κυβέρνησης που δεν έχει αρχή, μέση και τέλος στην επιχειρηματολογία της”, είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, μίλησε για κάλεσμα δημιουργικών δυνάμεων που πρέπει να συστρατευθούν”, σημειώνοντας πως “τα ψηφοδέλτια καταρτίζονται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αυτός θα κρίνει εάν θα μπει κάποιο στέλεχος εντός ή εκτός βουλής”.

Σχετικά με το εμπάργκο της ΝΔ στην ΕΡΤ, είπε πως “αυτό που ζούμε στην ΕΡΤ το έχω ξαναζήσει το ’80”, χαρακτηρίζοντας την ΕΡΤ “όργανο κακής προπαγάνδας και από ανθρώπους που δεν έχουν το επιβεβλημένο κατά τη γνώμη της επίπεδο”.

“Απαράδεκτο το υβρεολόγιο κάποιων δημοσιογράφων της ΕΡΤ σε εντεταλμένη υπηρεσία με χαρακτηρισμούς αδιανόητους για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πολύ θα ήθελα να με καλέσουν στην εκπομπή της Ακριβοπούλου, για να απαντήσω στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ που πληρώνονται από τα χρήματα των πολιτών”, είπε η κυρία Μπακογιάννη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα