Οργή στην ΟΛΜΕ για Ψαριανό: Κινείται νομικά

Οργή στην ΟΛΜΕ για Ψαριανό: Κινείται νομικά
Ο Γρηγόρης Ψαριανός SOOC

Οι απαράδεκτες εκφράσεις κατά εκπαιδευτικών από τον Γρηγόρη Ψαριανό, με αφορμή την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων, έφεραν την άμεση αντίδραση της ΟΛΜΕ.

Νομικά κατά του Γρηγόρη Ψαριανού αναμένεται να κινηθεί η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) μετά την αήθη επίθεση κατά καθηγητών στην οποία προέβη ο μέχρι πρότινος μετακλητός και πολιτευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Μετά την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων που προκάλεσε μεγάλη ταλαιπωρία σε μαθητές και καθηγητές για δεύτερη μέρα, ο Γρηγόρης Ψαριανός θέλησε να τα βάλει με τους εκπαιδευτικούς, εξαπολύοντας σε βάρος τους χυδαία επίθεση.

Με υβριστικούς κι απαράδεκτους χαρακτηρισμούς εναντίον τους, επειδή μάλλον τόλμησαν να ασκήσουν κριτική για την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων, ο ίδιος δήλωσε ότι πρέπει να πάνε σπίτι τους.

Πλέον, ο ίδιος θα κληθεί να λογοδοτήσει για την εν λόγω ανάρτηση. Ενδεικτικό της οργής που υπάρχει στην ΟΛΜΕ είναι το γεγονός πως η απόφαση για να κινηθεί η Ομοσπονδία νομικά εναντίον του ελήφθη ομόφωνα.

Σημειώνεται ότι ο Γρηγόρης Ψαριανός κατέβηκε υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου με τη Νέα Δημοκρατία.

Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Ψαριανός καταφέρεται εναντίον των εκπαιδευτικών και του λειτουργήματός τους. Εχθές, μετά την πρωτοφανή κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων, εξέφρασε για άλλη μία φορά το μένος του για τους/τις εκπαιδευτικούς και την ΟΛΜΕ, χαρακτηρίζοντάς τους με χυδαίες ύβρεις.

Η απαράδεκτη συμπεριφορά του δεν θα γίνει ανεκτή.

Η ΟΛΜΕ έχει ήδη δώσει εντολή στη νομική της σύμβουλο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες.

Αναρωτιόμαστε αν η ΝΔ, με την οποία ο κ. Ψαριανός είναι υποψήφιος βουλευτής, συμφωνεί με τις δηλώσεις αυτές και αναμένουμε την αντίδρασή της.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα