Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με την Tik Toker που δίνει φωνή στα άτομα με προβλήματα όρασης

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με την Tik Toker που δίνει φωνή στα άτομα με προβλήματα όρασης
Tik Tok

Με αφορμή τη μέρα του Λευκού Μπαστουνιού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με την Tik Toker Άννα Μπαλάν που αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης.

Με την Άννα Μπαλάν, Tik Toker με 79.000 followers, η οποία δίνει μέσα από τα βίντεό της απαντήσεις για την καθημερινότητα των ατόμων με μερική ή ολική απώλεια όρασης και αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης και η ίδια, είχε συνάντηση ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η συνάντηση έγινε μετά από τηλεφώνημα του πρωθυπουργού στην Tik Toker με αφορμή την ημέρα του “Λευκού Μπαστουνιού” η οποία έχει καθιερωθεί στις 15 Οκτωβρίου.

Η Άννα μάλιστα μοιράστηκε με τους 79.000 followers της, το βίντεο από τη συζήτηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τίτλο “Η συνάντησή μου με τον Πρωθυπουργό!”.

Στο βίντεο εμφανίζεται αρχικά να δέχεται το τηλεφώνημα του πρωθυπουργού, με τον κ. Μητσοτάκη να ακούγεται να λέει “Άννα καλησπέρα” και αμέσως μετά το βίντεο μεταφέρεται στο Μέγαρο Μαξίμου.

“Γεια σου Άννα. Σε κάλεσα σήμερα εδώ για να μιλήσουμε για την Παγκόσμια Ημέρα του Λευκού Μπαστουνιού και για να μου πεις πώς μπορούμε να βοηθήσουμε ώστε να κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων με προβλήματα όρασης πιο εύκολη, καλύτερη” λέει στην Άννα Μπαλάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

“Ας μπούμε κατ’ ευθείαν στο θέμα κύριε πρωθυπουργέ. Θα ήθελα να υπάρχουν περισσότερα φανάρια, όπως αυτά στο Σύνταγμα, με ηχητική αναγγελία του χρόνου, με το πάτημα ενός κουμπιού” είπε μεταξύ άλλων η Άννα Μπαλάν.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα