ΣΥΡΙΖΑ: Αχθοφόρος πολιτικών συμφερόντων ο Κοντονής

ΣΥΡΙΖΑ: Αχθοφόρος πολιτικών συμφερόντων ο Κοντονής
Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής Eurokinissi

Σκληρή επίθεση στον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δηλώσεις του

«Καλή τύχη στα νέα του καθήκοντα ως αχθοφόρος πολιτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων» εύχεται ο ΣΥΡΙΖΑ στον Σταύρο Κοντονή, σε σχόλιο που εξέδωσε σχετικά με τοποθετήσεις του.

«Αντί άλλου σχολίου για τις ανοησίες του κ. Κοντονή», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, «παραθέτουμε αυτολεξεί την κατακλείδα της ομιλίας του στη Βουλή κατά την ψήφιση των Ποινικών Κωδίκων:

«”Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, νομίζω ότι η σημερινή συνεδρίαση της Βουλής έχει ιστορική σημασία και παρά τις ενστάσεις που ακούστηκαν για επιμέρους άρθρα, τα οποία φαντάζομαι θα διορθωθούν με τη διαδικασία του νόμου στο άμεσο προσεχές μέλλον, είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας κάνει υπερήφανους. Σας καλώ όλους να υπερψηφίσουμε τα δύο αυτά βασικά νομοθετήματα”».

Αριστοτελία Πελώνη: “Ας αλλάξουν κασέτα στον ΣΥΡΙΖΑ κι ας δώσουν απάντηση”

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

«Για αρχή, ας θυμίσουμε τα βασικά: Ο κ. Κοντονής ήταν υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα, όχι της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Αντί ο ΣΥΡΙΖΑ να πετάει την μπάλα στην εξέδρα, ας απαντήσει στα ερωτήματα που προκαλούν οι καταγγελίες ενός εκ των κορυφαίων υπουργών και στελεχών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ», επισημαίνει σε δήλωσή της η κ. Πελώνη.

Και προσθέτει: «Αν είναι όντως αχθοφόρος συμφερόντων, όπως τον καταγγέλλουν οι πρώην σύντροφοί του, θα πρέπει να απολογηθεί αυτός που του έδωσε την ευκαιρία να παίξει αυτό το ρόλο και αυτός δεν είναι άλλος από τον κ. Τσίπρα. Ας αλλάξουν κασέτα λοιπόν στον ΣΥΡΙΖΑ και ας δώσουν απάντηση, ειδικά όταν τα ερωτήματα είναι μείζονος πολιτικής σημασίας και αγγίζουν θεσμούς της Δημοκρατίας».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα