ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να απαντήσει για τον δημόσιο εκβιασμό από τον Φουρθιώτη

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να απαντήσει για τον δημόσιο εκβιασμό από τον Φουρθιώτη
Ο Μένιος Φουρθιώτης ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΡΙΛΑΣ / PAPADAKIS PRESS

Να δοθούν απαντήσεις σχετικά με τις επαφές του υπόδικου Μένιου Φουρθιώτη με τον υπουργό Επικρατείας, Γ. Γεραπετρίτη, όπως τις δημοσιοποίησε ο πρώτος, καλεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην υπόθεση του υπόδικου Μένιου Φουρθιώτη αναφέρεται με ανακοίνωση που εξέδωσε την Κυριακή (23/01) ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε την απόφαση του υπόδικου και προστατευόμενου του Μαξίμου κ. Φουρθιώτη να δώσει στη δημοσιότητα τις στενές επαφές του με τον υπουργό Επικράτειας και τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της ΝΔ. Επειδή ωστόσο ο δημόσιος εκβιασμός ενός υπουργού από έναν υπόδικο αποτελεί διασυρμό, όχι μόνο της κυβέρνησης, αλλά της ελληνικής δημοκρατίας, καλούμε τον κ. Μητσοτάκη και τον υπουργό του να δώσουν τώρα τα πάντα στη δημοσιότητα και κυρίως να απαντήσουν: Ποιος ο λόγος των αλλεπάλληλων κλήσεων του υπουργού Επικρατείας με τον υπόδικο Φουρθιώτη; Υπάρχουν πράγματι μηνύματα και αν ναι ποιο το περιεχόμενό τους; Αναμένουμε και ελπίζουμε ο κατήφορος να έχει ένα τέλος».

Η επίμαχη ανάρτηση Φουρθιώτη

Νωρίτερα ο Μ. Φουρθιώτης σε ανάρτησή του στα social media, ανέφερε: “Κύριε Τσίπρα περιμένω πρόσκληση σας για να απαντήσω εγώ ποιος και με ποιον γνωρίζετε … αρχίζω με αυτή την δημοσίευση και έρχονται και γραπτά μηνύματα”. Μαζί γνωστοποίησε και μια λίστα με τηλεφωνικές κλήσεις, στις οποίες διακρίνεται, μεταξύ άλλων, το όνομα του Γιώργου Γεραπετρίτη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version