Τατσόπουλος: Αν δεν υπήρχε ο Πύρρος Δήμας θα είχα φάει ξύλο από τον Μίχο

Ενημέρωση των μελών των Επιτροπών Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου,  από τον υπουργό Εσωτερικών, Ιωάννη Μιχελάκη, σχετικά με το σύστημα ελέγχου και αδειοδότησης παιδότοπων.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ενημέρωση των μελών των Επιτροπών Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, από τον υπουργό Εσωτερικών, Ιωάννη Μιχελάκη, σχετικά με το σύστημα ελέγχου και αδειοδότησης παιδότοπων. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, αναφερθείς στην χθεσινή επεισοδιακή συζήτηση στη Βουλή για την άρση ασυλίας των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής (Vid)

"Τον Πύρρο Δήμα τον σέβομαι και τον αγαπώ πολύ. Και τον ευχαριστώ για την παρέμβασή του. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα είχα φάει ξύλο" δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, αναφερθείς στην χθεσινή επεισοδιακή συζήτηση στη Βουλή για την άρση ασυλίας των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, όπου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος κινήθηκε εναντίον του, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε μιλώντας στον Σκάι.

Ο ίδιος, αποκάλεσε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής "σφίχτερμεν με μυαλό κατσαρίδας" και έδωσε -ειρωνικά- συγχαρητήρια στο εκλογικό σώμα "που έστειλε τους τραμπούκους στη Βουλή".

Παράλληλα, ο Πύρρος Δήμας, ανάρτησε το βράδυ της Τετάρτης κείμενο στο facebook με αφορμή την πρόκληση των χρυσαυγιτών.

"Δεν φοβάμαι κανέναν και καμια απειλή. Γιαυτό είμαι στη Βουλή για να μη φοβάται κανένας έλληνας και κανένα ελληνόπουλο. Μεγάλωσα σ' ένα καθεστώς που ο φόβος καλλιεργούνταν συστηματικά. Εμαθα από μικρός να τον αντιμετωπίζω και να μην του κρύβομαι. Κι όσο για τη λάσπη από τους χρυσαυγίτες -που ήδη άρχισα να δέχομαι στο διαδίκτυο-, είναι για μένα παράσημα. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν είναι υποκειμενική και ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ δεν ζυγίζεται. Καλό βράδυ..."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή, Βουλή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βρισιές και σκηνές ντροπής στη Βουλή. Επεισόδιο Μίχου-Τατσόπουλου

Τατσόπουλος για Μίχο

SHARE:

24Media Network